Váratlan üzenet fogadja ma azokat, akik még Freemailt, vagyis az egyik legelavultabb email-kiszolgálót használják Magyarországon.

Fideszes céghez kerültek a Freemail-felhasználók adatai

Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően, illetve jogi kötelezettségeinknek eleget téve, szeretnénk téged tájékoztatni arról, hogy változás történt a freemail tulajdonosa és üzemeltetője tekintetében. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy 2022.10.01.-től a freemail által tárolt személyes adataid is átadásra kerülhetnek a tranzakció által indokolt mértékben az új tulajdonosnak, mely a Mediaworks Hungary Zrt.

Adataidat a továbbiakban a Mediaworks Hungary Zrt. fogja kezelni

- olvasható az üzenetben. 

A Magyar Hang Vágó István Facebook-bejegyzése kapcsán rámutat (amit mi is megerősíthetünk), az értesítés sokaknál napokkal később érkezett, mint ahogyan az adataink átvándoroltak a Fidesz médiakonglomerátumához.

Forrás: hang.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Most kaptam értesítést , húúúúgy Lölö . Már töröltem mind a kettőt. Pont úgy mint a bankszámlát a BB-nél ahogy ez a tetű betette a lábát.
Azt nem tudom megakadályozni , hogy ehhez a trógerhez ne dőljön a közpénz de ha a választás rajtam áll , hogy kap e pénzt egy garast is tőlem akkor választok NEM. Mint ahogy semmilyen érdekeltségébe önként nem teszem be a lábam se szállodába se semmibe.
drrotf
Van az országban olyan adatbázis kezelő cég amely nem fideszes tulajdonban van?Beszélhetünk még ilyen helyzetben arról, hogy van személyi titok, levél titok, vagy bármilyen titok ami nem kerülhet a hatalom birtokában?Tudom hogy van titok védelem, de azt is tudom mert a médiában sokszor elmondták, hogy hányszor szegték azt meg már, hány titkos adat került illetéktelen tulajdonában.Ez a biztonság az amelyre olyan büszkék vagyunk?
Nessy
Teljesen mindegy. Ma, adatvédelemre hivatkozva, az olvassa a számítógépen lévő adatokat, aki akarja. A cégek adják, veszik az adatainkat jó pénzért. Az okos telefonon dettó. Az még azt is megmondja, merre kóricálok éppen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.