Váratlan üzenet fogadja ma azokat, akik még Freemailt, vagyis az egyik legelavultabb email-kiszolgálót használják Magyarországon.

Fideszes céghez kerültek a Freemail-felhasználók adatai

Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően, illetve jogi kötelezettségeinknek eleget téve, szeretnénk téged tájékoztatni arról, hogy változás történt a freemail tulajdonosa és üzemeltetője tekintetében. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy 2022.10.01.-től a freemail által tárolt személyes adataid is átadásra kerülhetnek a tranzakció által indokolt mértékben az új tulajdonosnak, mely a Mediaworks Hungary Zrt.

Adataidat a továbbiakban a Mediaworks Hungary Zrt. fogja kezelni

- olvasható az üzenetben. 

A Magyar Hang Vágó István Facebook-bejegyzése kapcsán rámutat (amit mi is megerősíthetünk), az értesítés sokaknál napokkal később érkezett, mint ahogyan az adataink átvándoroltak a Fidesz médiakonglomerátumához.

Forrás: hang.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Most kaptam értesítést , húúúúgy Lölö . Már töröltem mind a kettőt. Pont úgy mint a bankszámlát a BB-nél ahogy ez a tetű betette a lábát.
Azt nem tudom megakadályozni , hogy ehhez a trógerhez ne dőljön a közpénz de ha a választás rajtam áll , hogy kap e pénzt egy garast is tőlem akkor választok NEM. Mint ahogy semmilyen érdekeltségébe önként nem teszem be a lábam se szállodába se semmibe.
KisTehen
szóval az ellenzékiek elavult freemail-t használnak?
drrotf
Van az országban olyan adatbázis kezelő cég amely nem fideszes tulajdonban van?Beszélhetünk még ilyen helyzetben arról, hogy van személyi titok, levél titok, vagy bármilyen titok ami nem kerülhet a hatalom birtokában?Tudom hogy van titok védelem, de azt is tudom mert a médiában sokszor elmondták, hogy hányszor szegték azt meg már, hány titkos adat került illetéktelen tulajdonában.Ez a biztonság az amelyre olyan büszkék vagyunk?
Nessy
Teljesen mindegy. Ma, adatvédelemre hivatkozva, az olvassa a számítógépen lévő adatokat, aki akarja. A cégek adják, veszik az adatainkat jó pénzért. Az okos telefonon dettó. Az még azt is megmondja, merre kóricálok éppen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.