A fitneszguru mindenért Brüsszelt okolja.

Schobert Norbi a Mandinernek: „maximálisan egyetértek Szijjártó Péter, valamint Orbán Viktor nyilatkozataival”

Schobert Norbi a Mandinernek adott interjút, ami már önmagában is jelzésértékkel bír. A beszélgetés során ráadásul elmondta a véleményét a hazánkat (is) fenyegető energiaválságról, ami egyértelműen a kormány álláspontját tükrözi.

Nem a kormány szövegét nyomom, engem egyetlen politikus sem hív fel, hogy lediktálja, mit mondjak. (...) Az egyetlen meg­oldás a béke, ezért maximálisan egyetértek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Orbán Viktor kormányfő nyilatkozataival.

A fitneszguru odáig elment, hogy nemzetközi politikai eszmefuttatásba kezdjen, és megfogalmazta: az EU-nak nem lenne szabad beavatkoznia az ukrajnai konfliktusba. De persze azt is kifejtette, hogy mennyire fontosnak tartja a nemzeti konzultációt.

Ha pozitívan zárul, akkor a miniszterelnök Brüsszelben fel tudja mutatni, hogy a magyar nép is a szankciók eltörlése mellett foglal állást

– mondta és hozzátette, hogy bár Magyarország „kis hal” az EU-ban biztos benne, hogy lesz hatása. 

A blikk.hu szemléje szerint Schobert arról is beszámolt, hogy miért ül a miniszterelnök öccse Orbán Áron Schoberték cége, a Norbi Ubdate Lowcrab Zrt. igazgatóságában:

Orbán Áron azért lett a bizottság tagja, mert Horvátországban üzemeltet egy Update üzletet, és mivel a korábbi tag távozott tőlünk, felkértem, hogy vállalja el a feladatot. Jó barátság van köztünk, mindketten sportlövők vagyunk, innen az ismeretség. Ettől még nem kapok pénzt vagy bármilyen támogatást a Fidesztől

– mondta el Norbi, aki a lap kérdésére elárulta, hogy van-e kapcsolata Orbán Viktorral: „Nincs, ahogyan egyetlen fideszes politikussal sem. Ha hibázok, ahogyan volt rá példa, a hatóságok engem ugyanúgy elcsapnak, mint bármelyik vállalkozót.”

Forrás: Blikk.hu, Mandiner

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: ,,Akkor, Norbi, te sem vagy az efftársak kedvence!"

Azt hiszem, ez senkinek sem a kedvence. Ugye nem is kérdés, hogy miért?
De láthatóan neki az efftársak a kedvencei. Olyan, mint te.
ómió
@balos: Legalább leszoptad már verőlegény efftársadat, vagy egyelőre nem mozdulsz ki a Böszmeánusz efftársilag andalító klímájából, bolSSiék fajkreténje!? A Böszmeszart, azért, majd el ne feledd lepucolni a mocsokbolSSi pofádról!
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ismered fel a saját efftársaidat se, bolsiék elmebetege!? Még mindig késik az agydonorod? Kérd egy kutyáét! Az már képes a gazdái felismerésére!
ómió
@Baker: Hát, az efftársakkal úgy összenőve, mint te, nem csoda!
terlasz
Szegény Norbi közpénzzel szeretné pótolni a veszteségeit. Kopik is a nyelve rendesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.