A Facebook letilthatta.

Patkányozták és férgezték a tüntetőket, most elérhetetlen a Vadhajtások Facebook-oldala

A szélsőjobboldali portál Facebook-oldala csütörtök reggel óta elérhetetlen – vette észre a telex.hu. Ennek lehet némi köze azokhoz a posztokhoz, amelyeket a Vadhajtások a tegnapi tanár-diák tüntetés nyomán tett közzé – ezekről részletesebben itt írtunk.

Azóta egy másik oldalon – Vadhajtások – Jobboldali portál – kezdtek el posztolni, amit február vége óta nem használtak. A lap kérdésére

a Vadhajtások is megerősítette, hogy az eddig használt Facebook-fiókjuk a korábban bevezetett korlátozások után mára teljesen elérhetetlenné vált.

Az időközben már elérhetetlenné vált oldalon szerda este többek között olyan bejegyzés is megjelent, amiben azt írták: „Követeljük a rendőrségtől, hogy vízágyuzza le a tetves diákokat és tanárokat, és tapossák is meg őket lovakkal, de ne felejtsék megkardlapozni a hátukat, és kérjük 5-6 méterről lövöldözzék fejbe őket könnygázzal, párat vigyenek be a kapukba és kínozzák meg őket, majd vetkőztessék meztelenre ezeket, és törjék el ujjaikat.”

Forrás: telex.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A vadhajtások a maffiaállam szennylapja, csak diktatúrákban létezhet közpénzből! Vadhajtások: „Na végre az oroszok elfoglalták Európa legnagyobb acélművét. Hogy szakadna a seggükbe a rózsaszín dildó. Az egy dolog, hogy ahhoz mennyire kell vajon takonynak lenni, hogy a hatalomhoz dörgölőzz. Ez itt viszont már egy másik szint, ezeknek lényegében bármilyen hatalom megfelelő, ami előtt le lehet feküdni.”
uploads.disquscdn.com/images/039a687612a756311061deb50e80fe3183e4d2742da611c6a792a725ee61f309.jpg?w=800&h=946
Vadhajtások: „ A magyarok ellenállása menti meg Európát- elmarad az orosz gáz szankciója.” Siker, siker hátán Szent István lóf*sz volt a „holdrólislátszódódoktorgeciminiszterelnökúrhoz képest!”
uploads.disquscdn.com/images/e511db3af118528dab06491fa9e5826288806b166667de5d8883255e96b1ca52.jpg?w=800&h=333
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@C_3PO: Thermo bomba volt- többször bevetették már az oroszok Ukrajnában.
ómió
Hát, nem csoda! Patkányozni (lásd Bangóné efftársnő), férgezni csak efftársilag megengedett a "fészbukdemokrácia" szerint!
csak úgy....
@ómió: te a bangóné talált gyereke,mert akkor minden világos...
ómió
@csak úgy...: Ne rugózz a tetvesbolsi ivadékaitok rám hazudásán! Lehet, hogy magad lennél az csak szégyelled a pofádat!?
telegdilaci
@Eladott Ország:Miért is kellene minden Magyarországon élő normális Embernek támogatni egyetérteni ennek a kormányzásra alkalmatlan hazug,becstelen,politikájával valószínü akik ebből az Orbán féle rendszerből hasznot húznak,azok a végtelenségig mellette állnak akik viszont kritizálják azokat el kell hordani mindennek szerintem ezek saját magukat minősítik a gyalázkodásukkal!
T-Boly
@T-Boly: Nemsokan tudják,hogy milyen betegség a Tomphson géppuska !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.