Pajor András, a zuglói Kassai téri templom plébánosa az orosz-magyar propaganda legocsmányabb hazugságait terjeszti nyíltan az oldalán – fogalmazott közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Hadházy: A Jóisten létének egyik legfontosabb bizonyítéka, hogy az ilyen papjaikat túlélik az egyházakFotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Legújabb videójában például a Putyin szerint az “elfoglalt területeken talált koncentrációs táborokban senyvedő, nyugati pedofiloknak szánt 35000 orosz gyerekről” és a “megszállt területeken talált, biológiai fegyvereket gyártó titkos laborokról” beszél

- idézte Hadházy Ákos Pajor András videójából.

Ezért szerinte bűn Ukrajnával szolidaritást vállalni. De persze a választás előtt azt is megjósolta az atya, hogy ha az ellenzék nyer, vége a rezsicsökkentésnek és adóemelések lesznek…

- tette hozzá a független képviselő.

Mint írja, levélben fogja megkérdezni Erdő Péter bíboros érseket arról, hogy "szerinte helyénvaló-e az Anyaszentegyház “méltatlan bár, de elhívott szolgájától” ez a beszéd". 

Hadházy véleménye szerint "a Jóisten létének egyik legfontosabb bizonyítéka, hogy az ilyen papjaikat túlélik az egyházak".

Forrás: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Katolikus és Isten szolgája! Viktor Istené!
Maaaaargit...!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: ...valami ilyenre számítottam már. Mindig ez van, ha megszorulsz :)
human
@Csizmás Kond: Ezt írtad: ".a bohóc, a faszával zongorázó ukrán elnök."
Ilyen esetről én nem tudok. A valami valóságshow-ban volt hogy valaki csinált ilyet úgy rémlik. Gondoltam azzal kavarod.
Csizmás Kond
@human: ...attól hogy te nem tudsz valamit még azért létezhet ...vagy ha te nem tudsz róla az nem is létezik ?
Málna
@Aki Én: Soha nem szorulok meg. Neked próbálok segíteni, hogy ne hozd magad kellemetlen helyzetbe.
human
@Csizmás Kond: Soha sehol nem hallottam vagy olvastam erről a zongorás történetről. Tegyél ide egy lehetőleg hiteles linket róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.