Orbán Viktor hétfőn regisztrált a Twitterre, majd szinte azonnal jó barátját, Donald Trumpot kezdte ott keresni egy John Travolta-mémmel.

Értesítették Orbán Viktort, hogy már nem Trump az USA elnöke
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A volt amerikai elnököt azonban a Capitolium tavalyi ostromát követően száműzték a népszerű közösségi oldalakról, mint például a Twitterről és a Facebookról, így Orbán hiába szeretné, nem lájkolgathatja barátja posztjait.

Az rtl.hu vette észre, hogy a magyar miniszterelnököt furcsa posztja után David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete finoman helyre tette. 

Pressman Twitter-oldalára – egy Orbánéhoz hasonló Travolta-mém társaságában – azt írta ki, hogy kövesse a volt elnök helyett inkább a regnáló elnököt a Twitteren.

Hozzátette, Biden követésének ajánlása – mielőtt a magyar kormánymédia rászállna – nem nyomásgyakorlás.

Forrás: rtl.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Hozzátette, Biden követésének ajánlása – mielőtt a magyar kormánymédia rászállna – nem nyomásgyakorlás."
Ismerik a ge-cit
@Pegero: nincs ebben semmi vicc, te orbán önkéntes hülyéje
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A kolostordisznó remélem 23.-án kiáll a nép elé és elmondja ezeket a csodás gondolatokat, és ne csodálkozzunk, ha hamarosan 500 forint lesz a dollár forint árfolyama.
Eladott Ország
Orbán : Mi már választottunk. A „Z” a keleti orosz fegyveres erőket jelölő szimbólum, akik a Donyec térsége felőli műveletekben vesznek részt, a négyzetbe vagy körbe írt „Z” a Krím felől érkező orosz járműveket azonosítja...
pbs.twimg.com/media/FezLQ2TWYAM53p5?format=jpg&name=900x900
Yoda69
@Eladott Ország: Szerintem elhuz az orszagbol meg 22.-en.
karma1
@Yoda69: Ja, Tanzaniaban atad majd egy bicikliutat, vagy kitelepit egy habfurdo-gyarat...Mert ezek a dolgok halaszthatatlanok lesznek! Nem jonnek a lengyelek, ket hettel 23-a elott egy kurva szava nincs a COF-osoknek, stb... Szerintem jol latod...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.