Szerdán 18-19 fok is lehet, éjjel viszont 3 és 10 közé csökken a hőmérséklet, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán a rétegfelhőzet szakadozik, gomolyossá válik, közben nyugat felől fátyolfelhők sodródnak fölénk, több-kevesebb napsütés mindenütt várható. Legfeljebb elvétve alakulhat ki jelentéktelen záporeső. A Dunától keletre néhol megélénkül az északkeleti szél. A csúcshőmérséklet döntően 18, 19 fok körül alakul. Késő estére 8, 13 fok közé hűl le a levegő.

Marad még az őszies és napos idő, néhol azonban eshet

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Szerda estétől csökken a felhőzet, az ország nagyobb részén derült időre van kilátás. Hajnalra több helyen párássá válik a levegő, főként a Nyugat-Dunántúlon köd, illetve rétegfelhőzet is képződhet. Az északkeleti szél az északkeleti megyékben olykor megélénkül, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 3 és 10 fok között alakul, de az északi völgyekben ennél hidegebb is lehet.

Csütörtökön a párásság, köd, valamint a rétegfelhőzet feloszlása után napos idő várható gomolyfelhőkkel, csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Forrás: met.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.