Tovább gyengült szerdán a forint és új árfolyammélypontot állított be a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon.

Hadházy: A forint lassan vécépapírnak sem jó
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, az ellenzéki összefogás zuglói képviselőjelöltje az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén, a Városligeti Műjégpályán az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. MTI/Illyés Tibor

Az eurót 432,57 forinton jegyezték este hat órakor a kora reggeli 429,83 forint után. A dollár jegyzése 445,23 forinton állt 442,49 forint után, a svájci franké pedig 447,02 forinton a reggeli 444,15 forint után.

Mindhárom deviza 0,6 százalékkal állt gyengébben esti jegyzésén a kora reggelihez képest.

Nap közben új árfolyammélypont is kialakult: 433,23 forintos euró, 447,52 forintos dollár és 447,81 forintos svájci frank jegyzésen.

Szerda esti jegyzésén a forint 2,0 százalékkal áll gyengébben a hét eleji kezdésnél az euróval, 2,2 százalékkal gyengébben a dollárral és 2,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Az év eleji kezdéshez képest a forint 17 százalékkal gyengült az euróval, 37 százalékkal a dollárral és 25 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Hadházy Ákos közösségi oldalán arról írt, hogy

a forint lassan vécépapírnak sem jó.

A politikus szerint "sovány vigasz, hogy ehhez semmi köze nincsen a háborúnak, hiszen a környező országok valutája távolról sem romlott ennyit".

Annál inkább felelős a kontár tolvajkormány évtizedes politikai és gazdasági ámokfutásának

- tette hozzá Hadházy.

Forrás: MTI, Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Aki jelenleg úgy látja, hogy nem a régió legjobban gyengülő valutája a forint, az keressen egy szemész szakorvost! És ez a gyengülése már évek óta tart, csak most már mélyrepülésbe ment át! De a hatalomba már a 430 Ft.ár sem probléma! A 300 forintos határ is csak ellenzékben volt fontos Orbánnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A WC papírt felárassan is vinnék, mint a cukrot, ha egy "politikus" képe is rá lenne nyomtatva, mint talán az USA-ban is tették!!!??
ómió
Ezért lett sürgős az "esküd", Hullaházy efftárs!? Nem volt klópapírod se?
Virág Árpád
@Horizont: Nem ez a dolga! Képviselje a saját körzetében élőket! Akik bizalmat szavaztak neki! A többi csak töltelék...
Virág Árpád
@Horizont: Ez is belefér az általad képviselt liberalizmusba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.