Kiállnak mellette.

Diákmozgalom: megkezdődött Pankotai Lili online lincselése

Fotó: Facebook

Ezt teszi a tizenévesekkel a folyamatos társadalmi feszültség generálása, ha semmibe veszik, amit mond. Mert ha nem hallgatják meg, ha csírájában elfojtják a vitát, akkor az ember egyre kétségbeesettebb vagy egyre dühösebb lesz

- írja Facebook oldalán a vasárnap tüntetést szervező ADOM Diákmozgalom.

Majd így folytatják:

Az utóbbi történt, ami azt jelenti, hogy egy jogán dühös diák bátran kiáll a saját véleménye mellett, aminek tartalmával egyetértve mi is kiállunk mellette.

Azok, akik trágár kifejezésekkel nyilvános, online lincselésbe kezdtek Lili ellen, gondolják végig, hogy pontosan mi is a bajuk az elhangzott slammel.

Emlékezetes, hogy hétfőn Pankotai gimnáziuma, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának igazgatója elhatárolódott a pécsi végzős diáktól, miután a kormány propagandamédiája elkezdte támadni a 18 éves lányt.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Facebook

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Kedves Igazgató úr, nem elhatárolódni kellene az igazmondó diák véleményétől hanem ugyan úgy kiállni mellette mint ahogy ő és ők kiállnak a tanáraik mellett. Az, h dühös ne tessék csodálkozni, van miért, a jövőjük a tét. Vagy felsőbb figyelmeztetés tetszett kapni? Azon sem csodálkoznék.
Minden tiszteletem ennek a sok fiatalnak akik megmutatták, h nem félnek a hatalomtól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy: És, ugye, Bayer is úgy "debütált az ismeretlenségből", hogy kiállt egy tömeg elé és beszívott kocsis módjára előadott egy lumpenproli szitokparódiát? De, ha mégsem, akkor, hazudjátok, ám, rá! Úgy az efftársi!
back in black
@ómió: "Azonnal szükséges kiválasztani a széles körben használt front-office-t."
Aki Én
@ómió: Hogy te buta vagy és tájékozatlan, az nem mentesít senkit. A tény attól még tény, hogy te szellemileg alulmaradott vagy.
Érted, csicska?
ómió
@Aki Én: Minden ápolt "így látja" a problémákat ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje, vagy csak te vagy ott az "erre kiválasztott"?!
Aki Én
@ómió: Hogy te buta vagy és tájékozatlan, az nem mentesít senkit. A tény attól még tény, hogy te szellemileg alulmaradott vagy.
Érted, csicska?
ómió
@Aki Én: Nyugodj le, bolsiék elmebetege! Kérj magadnak soron kívüli szedálást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.