A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, ami letért az útról és felborult. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen életét vesztette.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint kedd éjszaka felborult egy illegális határátlépőket szállító autó Balástya külterületén, a balesetben többen megsérültek, egy ember pedig meghalt.

Illegáli határátlépőket szállító autó borult fel Balástya közelében, egy ember meghalt

Fotó: Illusztráció/police.hu

A közlemény szerint a baleset október 26-án 0 óra körül történt Balástya külterületén az 5422-es úton, ahol egy magyar honosságú terepjáró sofőrje elvesztette az uralmát a járműve felett, emiatt letért az útról és felborult. 

A balesetben többen megsérültek, egy ember pedig a helyszínen elhunyt. A rendőrök a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Forrás: police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Naciek analfabeta fajkreten primitiv bunko bugrisa! Olvasni petrsze nem tanultal meg, mert akkor a z ertelmezö szotarban utananezhettel volna, mit jelent a migrans szo. Persze analfabeta vagy, ezert nem tudod. Pontosan az ilyen taho analfabeta bunkoknak szajkozza ezt a szot a fitymaszpropaganda, mert nem tudjak, mit jelent! Egyebkent pedig alig 1200 JOGOSULT menekültet kellett volna a kvota szerint befogadni, akikert havi 6-700 eurot fizetett volna az EU. A problema ezzel csak az volt, hogy azt a penzt rajuk kellett volna költeni, azzal elszamolni es nem ellopni! Ezert aztan elutasitotta a gazdad. Az EU pedig kb. 2 millio JOGOSULT MENEKÜLTET fogadott be 2015 ota... Persze mit allok en le egy analfabetaval tenyekröl vitatkozni...
Na azert meg 1 probat teszek olvasas es ertelmezes ügyben_ Putyin/Lavrov csicskaja, a Szovjetunio kitüntetet Höse a Szofoso utom-utfelen azt pofazza, hogy MO több, mint 1 millio ukran menekültet FOGADOTT BE! Zarojelben megjegyzem, hogy akkor ezek menekültek, nem migransok, ha be lettek fogadva? De ha valoban be lettek fogadva, akkor hol vannak? Hol lett 1 millio ember elhelyezve, ha 1200nak nem volt hely? Nemetorszag BEFOGADOTT 1 milliot, köztük 200ezer gyereket, aki iskolaba jarnak! Kap fejenkent minden ukran utomatikusan szocsegelyt, ami kb. 900 euro. Hol vam a MOra befogadoot 1 millio ukranbol a 200ezer gyerek, hol jarnak iskolaba, mifele allami tamogatast kap az 1 millio ukran, miböl elnek???
ómió
@teuton: Ragadj össze a "JOGOSULT MENEKÜLTJEIDDEL", tetvesbolsiék idióta fajkreténje és költözz a párhuzamos "társadalmukba", hátha megkönnyítik a fejedet egy skalppal, amit majd "az EU fizet", nehogy az "örömöd" csorbát szenvedjen! És látom, hogy neked bolsi fajkreténként az a kifejezés, hogy kulturális különbség és beilleszkedés hiányában kialakuló áthidalhatatlan társadalmi ellentét, ezek nem mondanak semmit! Sikeresen mosod össze a migráncs meg az ukrán háborús menekültek esetét, de még azt is, hogy az egyik kultúraidegen, a másik meg az európai kultúrából jön és beilleszkedni képes! Hát, majd, ha eszed is lesz, talán egyszer még disztingválni is képes leszel!
teuton
@ómió: Fajkreten naci analfabeta efftars! Latom, olvasni meg mindig nem tanultal meg, mert a kerdesemre nem tudtal valaszolni. Persze nehez, ha elolvasni sem tudod...Aztan mi az, hogy kulturidegen, ezt honnan masoltad be? A keleti muszlim kipcsak "testverek" kinek a testverei? Ja, a ciganye... Ha majd megtanulsz olvasni, ajanlom figyelmedbe a KSH adatait, hany nem europai kapott PENZERT letelepedesi engedelyt MOn...Szoval ennyit a kulturarol... Ja neked az sincs...
ómió
@teuton: Akkora fajkretén bolsi tahóvá "nőtted ki" magadat, hogy a "kultúraidegen" szó jelentése is olyannyira "magas" efftársi idiótaságodnak, hogy azt még a genetikai rokonságtól is képtelen vagy megkülönböztetni? Tovább ne degenerálódjál már, mert majd még az efftársaid saját bolsi kutyájukként se fogják tudni hasznodat venni!Meg még a letelepedési kötvényeseket se vagy képes efftársi migráncsaitoktól megkülönböztetni!? Ezt az "efftársi sokoldalúságot"!!! Tudod, ezek a kötvényesek azok, akik határozott idejű magyarországi letelepedéshez sokmilliós összegű kötvényvásárlással juthattak hozzá, ami azért jött jól a magyar államnak, mert azt az efftársaid államcsőd helyzetbe "kormányozták" és a pénzpiacokon emiatt senkitől nem kapott hitelt! Érted, bolsiék főgyagyása!? Vagy már ennyi se megy?
teuton
@ómió: Analfabeta fajkreten naci efftars! A keleti muszlim kipcsakok neked a genetikai rokonaid? Szerintem inkabb a majmok, de azoknal bizonyitott is... Ja, ezt sem tudtdt elolvasni es ertelmezni...A kötvenyvasarlasokbol pedig mekkora összegek folytak az allamkasszaba, mekkora befektetesek lettek realizalva, mekkora haszna volt belöle az allamnak es mekkora kamatokat kellett utana a visszafizeteskor kiadni? Mert ugye ez csak kölcsön volt... Egyebkent pedig a gazdad kapott hitelt es most is vesz fel, de erdekes modon nem ott, ahol olcsobb lenne. Az EU NULLA szazalekra adott volna, de neki inkabb a kinai kommunistaktol meg Putyintol kell, termeszetesen titkositva...
ómió
@teuton: Ne hazudd rám a rokonságodat, bolsiék fajkreténje! Nem elég, ha az analfabéta fajkretén náci efftársiasságodat próbálod, amelyik még legutóbb is "jobbikékkal koalíciózott"? És rezidenciádon, az elmeosztályon még genetikai rokonságról se hallottál!? Ti, Lenin efftársatok "teremtményei" mind ekkora idióták vagytok, vagy csak te tűnsz ki ebből ennyire közülük? Ha meg a kötvényárbevétel és annak feltételei érdekelnek, nyálazz utánuk! A lényege ennek az volt, hogy az efftársaid "államcsődfolyosóra kormányozták" (szétlopták) az országot, amiért a pénzpiacokon nekünk kölcsönt (amiből az időről időre lejáró tartozásainkat fizethettük volna) senki nem adott, márpedig ehhez minden fillér - még a kötvénybevétel is - számított! Hitelt a piacról már csak az államcsődveszéy elmúltával kaptunk! Böszme gazdádék már 2008-ban visítva rohantak az IMF-hez meg az EU-hoz gigakölcsönért, (a piacról nem kaptak), amit kiadós népzsebelés ígérete és betartása fejében meg is kaptak, de a "léc" még évekig így is rezgett, hogy becsődölünk-e! A "kommunistáktól meg Putyintól" felvett államcsődelhárító kölcsönt meg sokkal izmosabban kéne hazudoznod, (titkosítás nélkül) hátha valaki elhiszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.