Ezért nem fogja támogatni az EU-s minimálbért. Pedig arról is beszélt, hogy már az olcsó magyar munkaerő megy ki Szlovákiába, és Romániában is magasabb a munkaerő ára, mint nálunk Kelet-Magyarországon. Bár Parragh arról is beszélt, hogy a képzett munkaerő mobil, és nem szabad figyelmen kívül hagyni a határon átívelő munkaerőmozgást: már az olcsó magyar munkaerő megy ki Szlovákiába, és Romániában (főleg a Partiumban) is magasabb a munkaerő ára, mint nálunk, Kelet-Magyarországon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
fidesz: Rabszolgák vagytok!
fidesz szavazó: Hurrá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Akkor éppen itt az ideje, hogy az ő munkabére ne legyen több az átlagbérnél havi 499 ezer ft-nál. Akkor lesz csak versenyképes ember és még mindig nem értékteremtő csak pénzelosztó.
Jozefina
Olcsó, de főleg a hülye munkaerő lenne jó Parragnak is!!! Ezért igyekszik a kormány is hülyegyerekeket nevelni az iskolákban??!! Ne kelljen gondolkodniuk, csak végrehajtani a "parancsokat"??!! A magyar munkavállalóknak joguk van az EU minimálbérhez, mint a pedagógusoknak a sztrájkhoz is!!! Fogalma sincs, hogyan lehet megélni a magyar minimálbérből!!! El van szállva mint az infláció!!! Elmebeteg!!!
Eladott Ország
És mondta ezt egy 12 milliós Rolexel a kezén. És igen, ez az ürge tényleg ekkora idióta. És igen, az egész fideszes kormány, és a teljes államapparátus középvezetőktől felfelé, ilyen kontraszelektált gyökerekkel van tele. Parragh az élő példa arra, hogy Orbán rendszerében és környezetében mindenki barom. Az idiotizmus Orbán rendszerének a quintesszenciája, idióta Orbán, idiótákat választ maga mellé és így az egész rendszer egy idiotizmus. Meg persze lopnak a bölcsőtől a sírig!
uploads.disquscdn.com/images/d8b519ff3291f03c114415d6596ee80b0458883c1305a5ebba3b9a1b05edff8e.gif?w=800&h=180
csak úgy....
@magyar1: na de te hiszel neki és a fideszéknek! a béreket ugyis egymásközt intézik, de te akkor is hiszel nekik...,elég ha csöppöt migráncsoznak neked.
amortizáltok
mi nálad az olcsó munkaerő nálam a parlamentiek, mert csak szájtépés és utasitásra turbékolás, az hol hatékony sehol itt sem ez lenne ha nem a politikai vakság meg a bosszúálló orbán irányitana.
magyar1
Ráadásul ezek a kamarák egy léhűtő társaságok, miben hasznosak, legalább egy dolgot mondjanak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.