Gyurcsány Ferenc is reagált Orbán Viktor reggeli interjújára.

Gyurcsány frappánsan vágott oda Orbánnak
Fotó: Facebook

Bejegyzésének felvezetését egy viccel kezdi:

Gondolom ismerik azt az alapviccet, melyben a farkas és a róka hol azért veri meg nyulat, mert van rajta sapka, máskor meg azért, mert nincs

Gyurcsány szerint így tesz a miniszterelnök is. 

Hol kell ársapka, hol nem. Ha nincs bizonyos élelmiszereken ( lásd: csirkefarhát) ársapka, akkor az a baj, ezért bevezeti azt. Ugye ez az államilag rögzített ár.

Mint írja, "ha más, például az európai országok akarnak ársapkát tenni az orosz gázra, akkor meg az a baj, elutasítja azt, mert szerinte rossz az ársapka".

A kormányfő valójában össze-vissza beszél, bármit támogat és ha kell ugyanazt később elutasítja, ha az gondolja, az szolgálja hatalma megtartását. Ravasz, mint a róka? Nem. Álnok hazug, mint a viccbéli farkas.

Gyurcsány Ferenc szerint ez jutott az országnak, megjegyezte, juthatna más is, csak tenni kellene érte.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Ha Orbán a fejére tesz valamit, az nem ársapka, hanem f@szkalap...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Shikari: Korábbi bűnei elévültek. Gyurcsány annak idején az USA külügy hathatós közbenjárására kerülte el a számonkérést. Bizonyos esetekben pedig mások ültek helyette is. Engem azonban a cigány gyilkosságokban betöltött szerepe érdekelne igazán. Amikor megjelent a tárgyaláson, a korábban vallomást tenni akaró érintett hirtelen elnémult. Budaházynak pedig kegyelmet!!!
Karvaly
@Németh István: 17:29 Ez egy női felszólító mondat volt?Mert nagyon úgy hangzik,egy férfi keményebben b... oda!Ha meg férfi vagy,akkor nem volt igazi szer a véredben!
Németh István
@Shikari: Jááj a bosszú olyan csúnya szó > mármint az értelme, oszt kötrösztény embör meg megbocsájtó, ahogy illik! Mert, hogy ez egy büdös zsidó az összes, fel, s lemenőjével együtt gyilkostól származtatott ivadék, a nejével és a farkastól reszkető piroskával együtt, ezért azt az elismerést kell nekik származtatni, hogy semmi gondjuk ne légyen > mindenüktől megfosztani, a Bükkben - nagyon mesés környezetben - egy barlangba telepíteni őket a külvilág "szennyétől" elzárva - kellemes rohadásnak kitéve!
Na most az ilyen, mit a @Qqberci: az egyértelmű, hogy a kerítésre fellógatva; lesz kötelezve jelentés tételre a folyamatos rohadás ellenőrzéséről!
fergeteg
Nincs itt semmiféle ellenzék. Csak anarchista gyülevész banda. Akik Gyurcsány vezetésével a FIDESZ
irányításával alakítanak színjátszó kört.
Ezek sem puccsal,sem háborúval,sem parlamentáris keretek között soha az életben nem nyernek választást. "árnyékkormány egy fogyatékos óvodás stílus"
ómió
Böszme efftárs túltolta a dózist, vagy alapból képtelen az ársapkadisztingválásra!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.