Megfigyelik a propaganda ellen sátrat verő politikust. 

Az MTVA stábja kamerákkal figyeli a napok óta a Kunigunda utcai székház előtt tiltakozó Hadházy Ákost

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos pénteken jelentette be, hogy kormányzati propaganda ellen tiltakozva sátrat ver az MTVA székháznál, és arra kéri az embereket, hogy november 4-én menjenek ki a székházhoz, és vegyék blokád alá az épületet.

Az MTVA egész nap külön stábbal figyelteti a sátrazó Hadházy Ákos tevékenységét. A közmédia nagyjából négy óránkénti váltásban vezényel ki két-két fős csoportot, akik saját kamerát állítanak fel a sátor közelében.

A képviselő vasárnap Facebookján közzé is tett egy videót, amelyen az látható, hogy a MTVA Skodája a felállított kamera mellett pöfög, a stáb tagjai a járó motornál melegednek az autóban.

Forrás: 24.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszholnapis
fostok mi? ...ha egy ember miatt készültséget rendeltek el!! Mi lesz 500 ember lesz ott?? akkor már telefonos segitséget kértek??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 18:01 ☻ A méhecske hiába magyarázza a légynek, hogy a méz jobb a szarnál, úgysem értené meg! Ezért nem tudsz meggyőzni egy fideszest. A szar az jó, fogadd el! 3millió légy nem tévedhet! Kikel a kis légy, már nem lárva. Van látása, szaglása, kérdi anyukáját mi az a gyönyörű fény? Kicsim, az a napocska. És mik ezek a szépséges finom illatú színes dolgok itt körülöttünk? Azok a virágok kicsim. Anya! Akkor mi miért a szarban élünk? Mert ez a mi hazánk kicsim.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142690534_2768762670043474_7085112023086963833_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=f-eR8PmkBvAAX9JctDk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAqmtud4u8vC35Vj1TJXpo7jkw5C5svP7ja9mPISfrhhQ&oe=63839AA3
human
@Horizont: Én nem várom el a pártoktól, hogy egy választási autokráciában csodát tegyenek. Azt viszont elvárnám, hogy legalább a helyzetüket és a lehetőségeiket felismerjék és a szerint cselekedjenek. Nekem személy szerint nincs bajom azzal, hogy felvegyék a mandátumot és a vele járó havi juttatást, költségtérítést. Viszont azt az időt amit feleslegesen eltöltenek a parlamentben az utcán kellene tölteniük megismerve a szavazókat vagy megszervezni magukat. De ők a politikusok, nem nekem kellene megmondani, hogy mi lenen a dolguk :/
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 20:27 ☻ A román cigányod az orosz gázban és Paks2-ben látja a jövőt, amíg börtönbe nem zárjuk! Nem csak a jelent vágta gallyra, hanem unokáink jövőjét is! Ezért felelni fog a pszichopata szarházi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.