Már több, mint egy hónapja, hogy semmit sem tudni a 32 éves Szűcs Tamásról, aki egy Budapest Parkban átmulatott éjszaka után tűnt el.

Napokkal ezelőtt a rendőrség egy holttestet talált Adonynál a Dunában. Árulkodó, hogy a családtól DNS-mintát kért a hatóság, a leírás szerint pedig a Dunában talált holttest ruházata megegyezett azzal, amit a topmenedzser azon a szeptemberi éjszakán viselt, amikor a Budapest Parkban buliztak, majd eltűnt.

Megszólalt az eltűnt topmenedzser apósa a napokban a Dunában talált holttest kapcsán: "majd akkor ülünk le beszélgetni, ha Önöknek is eltűnt egy szerettük"

Fotó: Facebook

A holttest megtalálása után Szabó János, a férfi apósa is reagált a Facebook-oldalán:

„Ahogy a hírekben olvashattátok, ismeretlen férfit találtak a Duna adonyi szakaszán.

Hangsúlyozom: ISMERETLEN”

– írja a férfi a bejegyzésében, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy amíg az azonosítás tart, számukra ismeretlen is marad a keresett személy.

„Persze, lehet ránk olvasni, hogy homokba dugjuk a fejünket, hiszen a rendőrségi felhívásban szereplő ruházat, termet, stb. nagyon hasonló a körözésben olvasható paraméterekhez. De akik úgy gondolják, hogy így teszünk, azokkal majd akkor fogok leülni beszélgetni, ha nekik tűnik el egy közeli hozzátartozójuk”

– folytatta János, aki arra kért mindenkit, próbáljanak hiteles forrásból tájékozódni.

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

geopapa
Sajátos logika (bár ez a szó itt nem helyénvaló). "Pajti, akkor kérd meg a lányom, ha neked is lesz egy eladó széped", vagy "akkor akarj villamosra szállni, ha neked is lesz gördülőállományod", s így tovább Nagykállóig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.