A IX. kerület polgármestere korábban megfogadta, hogy propagandalapnak nem nyilatkozik, az ATV élő adásában sem volt erre hajlandó. Krug Emília azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy az ATV talán az egyetlen csatorna, ami minden oldalról hív kérdezőket és politikusokat is. Baranyi erre azzal vágott vissza, hogy: „Igen, de ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék.” - Kárász Róbert arra kérte a politikust, ne minősítse a kérdezőt, hanem válaszoljon a feltett kérdésre, Baranyai szerint ő nem minősítette, mert ez nem az ő véleménye, bírósági döntések is bizonyítják, hogy a Pesti Srácok hazudik. (Október elején például hat helyreigazítást közölt egyszerre ömlesztve, a címlap alsó negyedében a lap.) - Krug Emília mindenki megnyugtatására gyorsan elmondta, hogy a jövőben jelezni fogják a meghívott politikusoknak, hogy kik lesznek a kérdezők, ezt követően pedig tényleg lement az egész beszélgetés úgy, hogy Szalai kérdéseit megismételte a két műsorvezető, akiknek Baranyi válaszolt rá.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Nem is értem, miért nem egyeztetnek?! Azt tudjuk, hogy Németh Sándor hites TV csatornájába bárkit behívnak, a Fórumot szelepként tartják, álszenteskedve "objektív" TV-nek aposztrofálják magukat. Viszont a vendég az vendég, illene tiszteletben tartaniuk az elveit!
Csodálom, hogy nem hagyta ott a p!csába őket Baranyi Krisztina, pláne úgy, hogy Kárásznak volt pofája a prosti sráctól elnézést kérni!
nyuggerpasi
Ezt a Németh Sándort kellene már nagyító alá tenni.lSzélhámosságban Orbánnal vetekszik.
simmering73
"Baranyi Krisztina helyiértéken kezelte a Pesti Srácok nevű ocsmány propagandakiadványt és annak munkatársait is. Abban azonban nagyot téved, ha azt gondolja, hogy az ATV bármivel is különb lenne. Nem véletlen, hogy az ATV ilyen propagandaszennytől hív embereket, ennek célja kifejezetten az (a Rogánnak és Orbánnak való hízelkedésen kívül), hogy becsempéssze a propagandát saját műsorába, méghozzá ebben a direkt formában, amit az ATV csak burkoltan tesz. Nem véletlen, és az ATV-ről mindent elmond, hogy egy fasiszta, náci propagandagyár propagandistáit szerepelteti.

Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a “Prosti” Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más."
Baranyi Krisztina helyiértéken kezelte a Pesti Srácok nevű ocsmány propagandakiadványt és annak munkatársait is. Abban azonban nagyot téved, ha azt gondolja, hogy az ATV bármivel is különb lenne. Nem véletlen, hogy az ATV ilyen propagandaszennytől hív embereket, ennek célja kifejezetten az (a Rogánnak és Orbánnak való hízelkedésen kívül), hogy becsempéssze a propagandát saját műsorába, méghozzá ebben a direkt formában, amit az ATV csak burkoltan tesz. Nem véletlen, és az ATV-ről mindent elmond, hogy egy fasiszta, náci propagandagyár propagandistáit szerepelteti.
Az ATV ugyanolyan prosti csatorna, mint a “Prosti” Srácok. Németh Sándor televíziójába az Orbán-rezsim dönti a pénzt, az ATV pedig az orbáni fasiszta propagandagyár egyik zászlóshajója, csak a funkciója más.
Emmersson71
@KisTehen: Az ATV a NER alig álcázott leányvállalati TV-je.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.