Czeglédy Csaba közösségi oldalán számolt be arról, hogy jogerősen elítélték Szarvas Szilvesztert és Füssy Angélát rágalmazás bűncselekményében. 

Czeglédy: Újabb fideszes propagandisták kapták meg, ami jár nekik – jogerősen elítélték a Pesti Srácok őt rágalmazó két munkatársát
Fotó: Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti (EP-) képviselőjelöltje a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) ülésén a Nemzeti Választási Iroda (NVI) Alkotmány utcai székházában 2019. május 7-én. Az NVB nem függesztette fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát. MTI/Balogh Zoltán

Újabb fideszes propagandisták kapták meg, ami jár nekik

- kezdte bejegyzését közösségi oldalán.

A PestiSrácok nevű szennyportál tegnap még dölyfösen kérte ki magának, hogy Baranyi Krisztina nem volt hajlandó válaszolni munkatársuk kérdéseire az ATV műsorában, aztán délután megérkezett a Fővárosi Törvényszék ítélete.

- fogalmazott. Mint írta, "a két propagandistának tehát papírja van arról, hogy hazug rágalmazók. S mivel ez már legalább a második eset, hogy jogerősen elítélték őket rágalmazás miatt, nyugodtan hívhatjuk őket visszaeső bűnözőknek".

Czeglédy szerint az eljárás során a legnagyobbat a főnökük, Huth Gergely alakította, aki először "gyáván kimenekült az eljárásból" arra való hivatkozással, hogy ő általában nem olvassa el a kollégái által írt cikkeket, így a két írást, ami miatt a büntetőeljárás folyt, nem ismerte.

A politikus szerint megpróbálta mentegetni a két vádlottat, azonban a bírónő keresztkérdéseire sikerült végül ezt a választ adnia

Huth Gergely ez utóbbi nyilatkozatát a későbbiek során akként árnyalta, hogy lehetséges, hogy a kollégái nem teljes körültekintéssel végezték el az interjúban megfogalmazott tényállítások ellenőrzésével kapcsolatos feladataikat

- idézte. A politikus szerint a bíróság nagyon alapos eljárást lefolytatva még azt is kimondta, hogy "Füssy Angéla szavahihetősége a bizonyítékok alapján megkérdőjeleződött".

Forrás: Facebook

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Milyen bizarr munkának tartani a prostisok ténykedését. A munkatárs az én értelmezésemben komoly, felelősségteljes személy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Nyírfa:Volt szerencsém látni hogy a Pesti Srácok kérdésére nem volt hajlandó válaszolni Baranyi Krisztina Polgármester,és ezen nem is értem miért háborodtak fel,A Fideszes politikusok is lerázzák az újságírókat amikor kérdeznek tőlük valamit nem érek rá sietek,a Fő korrupt Völner is azt találta mondani hogy miért mondják hogy nincs demokrácia szólás szabadság hiszen most is Szóba álltam önnel,Orbán meg egyenesen azt mondja az újságíró kérdésére hogy Fakenyuznak nem nyilatkozik!
telegdilaci
@Nyírfa: Igazi vadbarom vagy,Fideszes troll! jól meg lettél fizetve hogy ezt a X@RT felböfögted?
Nyírfa
@sgl: 15.25
:))
A szövegértés hiánya...ez van. Magyarország.
Nyírfa
@telegdilaci: 15.22

Akarsz róla beszélni?
Nyírfa
@sgl: Visszanéztem, szerintem nem nekem szánta. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.