Feszült perceket teremtett az ATV élő adásában, amikor a PestiSrácok egyik újságírója is a kérdezők közé került – írja a Blikk.hu.

"Folyamatosan gátlás nélkül hazudoznak" – Keményen kiosztották fideszes propagandistát az ATV műsorában
Kép: YouTube

Baranyi Krisztina nem nézte jó szemmel, hogy a szerinte "propagandamédiához" tartozó Szalai Szilárd is kérdezni fog tőle, ezért látványosan nem állt vele szóba. Már az első nekiszegezett kérdésnél közölte, hogy nem fog válaszolni.

„Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, én régóta hangoztatom, és megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni. Én nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el”

– mondta Baranyi a ferencvárosi rezsiszámlák kifizetéséről érdeklődő Szalai Szilárdnak.

Ferencváros polgármestere elmondta: 

Csodálom is, hogy ez a televízió egyáltalán beenged ebbe a stúdióba ilyen embereket, akiknek az újságíráshoz, a szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak

Baranyi Krisztina elmagyarázta a lényeget. Rámutatott, milyen bűnöket követnek el Orbán hazugsággyárosai, és miért nem szabad velük szóba állni:

Nézzék, szerintem ez egy olyan súlyos helyzet, hogy én azt is szívesen vállalom, ha többet ebbe a stúdióba nem hívnak meg. De el kellett mondanom, mert ezek az emberek a folyamatos hazudozással, emberek életének a tönkretételével, gondoljunk Juhász Péterre, Vona Gáborra, azokra a perekre, azokra a pénzbüntetésekre, amiket már betáraztak maguknak

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Emmersson71: Analfabetanak probalsz meg valamit megmagyarazni? Csak egy NAGY BAROM!!! Ha jol emlekszem, kb. 900 sajtopert nyertek ellenzekiek 1 ev alatt a propagandistak ellen... Közbenzböl fizetett szennyoldalak es a büntetesek is közpenzböl fizetve... A szegenyekre, hajlektalanokra, tanarokra, apolokra, tüzoltokra persze nem futja közpenzböl...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: az atv nagyjából ugyanaz a szint...
Emmersson71
@KisTehen: Nem figyeltél! Ez nem újságíró!!!

"megfogadtam, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt tenni."

"Krug Emília azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy az ATV talán az egyetlen csatorna, ami minden oldalról hív kérdezőket és politikusokat is. Baranyi erre azzal vágott vissza, hogy:

„Igen, de ez nem oldal, nem sajtó, hanem propagandatermék.”

Kárász Róbert arra kérte a politikust, ne minősítse a kérdezőt, hanem válaszoljon a feltett kérdésre, Baranyi szerint ő nem minősítette, mert ez nem az ő véleménye, bírósági döntések is bizonyítják, hogy a Pesti Srácok hazudik. (Október elején például hat helyreigazítást közölt egyszerre ömlesztve, a címlap alsó negyedében a lap.)"
namihami
@KisTehen: 15.29: 15.30:
Próbáltam veled értelmes (ismered és tudod, hogy ez mit jelentene?) beszélgetést folytatni, de te (mint a ""nyomi""val ezt gyorsan lezártad) jelezted, hogy erre képtelen vagy. Nem vagy te se képes átlépni a fideszes rubikont. Itt a vége, betettelek a ""durbincs-dossziéba"".
Részemről ennyi vagy és game over!
ómió
Baranyi efftársnő, biz', "csalhatatlanul megmondja", kinek mihez semmi köze! A saját "polgármestersége esetéből" indul ki!
teuton
@Emmersson71: Analfabetanak probalsz meg valamit megmagyarazni? Csak egy NAGY BAROM!!! Ha jol emlekszem, kb. 900 sajtopert nyertek ellenzekiek 1 ev alatt a propagandistak ellen... Közbenzböl fizetett szennyoldalak es a büntetesek is közpenzböl fizetve... A szegenyekre, hajlektalanokra, tanarokra, apolokra, tüzoltokra persze nem futja közpenzböl...
evacica
Baranyi nem a szívem csücske, de most teljesen igaza volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.