„Mindannyiunk érdeke a béke” – írja.

Orbán közzétett egy videót a közel 70 milliós üzbegisztáni útjárólOrbán Viktor/Facebook

Ahogyan a rtl.hu tegnap rámutatott, két külön kormányzati repülővel utazott Üzbegisztánba Orbán Viktor és Szijjártó Péter, aki előbb a Maldív-szigetek-szigetekre is „kiugrott” aláírni egy sportmegállapodást. Hadházy Ákos független képviselő az ügyről azt írja:

Az a repülőút 60-70 millió adófizetői forintba került – miközben a gyerekeink 16-18 fokban ücsörögnek az iskolában… Ha a hatalom elvárja a takarékosságot, akkor kezdhetné magán…

Nem sokat kellett várni, Orbán is jelentkezett az üzbég útjáról, mégpedig egy hangulat videó formájában, amit a közösségi oldalára posztolt:

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
vajon mennyibe kerülhet orbán naponta a hóbortjaival a magyar adófizetöknek?
én úgy emlékszem,hogy ezt valamikor nem így ígérte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"...Orbán Viktor pedig ahelyett, hogy valamely európai ország fővárosában nyomult volna az elmúlt két napban és biztosította volna nyugati partnereit, azaz szövetségeseit arról, hogy komolyan gondolja és komolyan is veszi ezt az egész uniós tagságot, az azzal járó kötelezettségeket, hajlandó egy évtized után visszavenni a félázsiai tempóból, amivel pöffeszkedik, terpeszkedik és okvetetlenkedik Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, Üzbegisztánban is az Európai Uniót bomlasztotta. Rossz arcú autokraták hóna alól. "
kolozsvaros.com/2022/11/12/rossz-arcu-vereskezu-autokratak-hona-alol/
ómió
@Eladott Ország: Most, akkor, ahhoz képest vagyunk "senkik", hogy amúgy se kapunk tőlük egy kanyit se, mert "sikeres az efftársi hazafias blokkolásotok", vagy ez még a senkik vagyunk, minden leszünk apropóján ugrott be efftársiasságodnak!? És se a "bolsi hazafiságotok", se a rátok omló Lenin szobor nem terített még le benneteket? "Különleges anyagból" lehetnek azok is, mint a tetübolsi fajtátok!
Gazella
Ba'd meg geci országot tévesztettél te agyhalott féreg!!
Oroszba kellett volna menned a békét hirdetni!!!
gina
70 milliós út, de elzabálja az ovodában a gyerekek uzsonnáját ez az emberi moslék, ennyit erröl. undoritó pedofil állat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.