Ismét.

Mészáros megint kisegítette Orbán vejét: 1,4 milliárdos hitelt adott Tiborcz István cégénekMTI/Vasvári Tamás

A BDPST Zrt. alá tartozó Tusculanum Hegyvidék Kft. 1,4 milliárd forint hitelt vett fel az MKB Banktól – írja a 24.hu a hvg.hu információi alapján. A hírek szerint a Tusculanum egy lifestyle sportklubot épít a budai Hegyvidéken a korábbi Fonográf Étterem és Polgári Klub helyén, az ingatlant a piarista rendtől vette. Az új létesítmény a jövő év elején nyílik meg a Botaniq nevű ernyőmárka alatt – így hívják a Tiborcz-féle turai kastélyszállót is.

Korábban már volt szó arról, hogy bár a kormányfő vejének papíron nincs olyan érdekeltsége, amelybe ömlenének az állami források, mégsem apad ki soha a kasszája. Ez alapján feltűnő, hogy az üzletember majd’ mindig a legnagyobb magyar közpénz-felhasználókba botlik a piacon: vagy tőlük vesz, vagy nekik értékesít épületeket, esetleg épp együtt hasznosítanak egy-egy palotát. A hírek szerint Tiborcz legjelentősebb partnere Mészáros Lőrinc, aki amellett, hogy szállodákat ad át neki, bankjai révén kölcsönökkel is elhalmozza: a 60 milliárd forintos adósságállományának 92 százaléka „felcsúti” hitelekből áll.

A Tusculanumot 2020 június végén alapította a miniszterelnök veje. Tevékenységi körei alapján az ingatlanpiacon működik, fő tevékenységként a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadását, üzemeltetését jelölték meg, ugyanakkor bejegyezték még a sportlétesítmény-működtetést vagy éppen a konferencia-szervezést is.

Forrás: 24.hu, hvg.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Vicces lenne, de... mi a közösből "adunk" ennek a félanalfabéta debilnek, az meg tovább adja a suttyó vőnek, aki nem mellesleg szintén bankár (is) tehát így mossák át a pénzeket a klán kasszájába. Eszméldtlen mocskos bagázs. Az olasz maffia csak áll és bámul...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
Törleszteni kell a főninek,a strómann meg lelkesen"" adakozik""!Rohadjanak meg a tolvajok!!!
Istenakinincsen
Csodák nincsenek, az energiatermelés már nem éri meg? index.hu/gazdasag/2020/03/27/nagyon_dragan_vette_meg_az_allam_a_matrai_eromuvet/
Most épp energiakereskedő céget vett: telex.hu/gazdasag/2022/11/09/meszaros-csoport-gazkereskedo-central-energy-trade
Úgy látszik, hogy a RENDSZERHASZNÁLATI DÍJAK beszedése és az energiakereskedelem a legjobb üzlet! semmit nem kell csinálni, csak beszedni a sápot! Gratulálok!
Juhász István
Sokadszor kérdezem : Létezik még olyan az országban, ami NEM A MÉSZÁROSÉ ? Anno a Simicska elbújhatna mögé, bár jó pár éven keresztül, ő vitt MINDENT. Ha nem fárasztaná le túlságosan az ÚJ ARA, javasolnám neki, tegye lehetővé az ELSŐ ÉJSZAKA újbóli bevezetését is. Cak elfáradna egyszer...
Jozefina
Az el lopott EU-s pénzek így csrélnak gazdát és kerülnek végül is az Orbán családhoz!!!?? Csak a lóláb látszik ki az egészből!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.