A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint Pécsen, Algyő és Szeged között a 47-es főúton, Szécsény térésgében a 22-es főúton és Budafokon is balesetek történtek.

A katasztrófavédelem eseménytérképe szerint balesetekkel indult el a hétfő:

- Budapest XXII. kerületében, Budafokon három autó ütközött össze a Balatoni út és a Tanító utca találkozásának közelében a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték el, a mentőket is a helyszínre várták a közlemény kiadásának időpontjában (vélelmezhetően azóta a mentők már kiértek a helyszínre és ellátták a sérülteket). Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Balesetekkel indult a reggel az országban

Fotó: Illusztráció/police.hu

Pécsen is baleset történt, két személyautó ütközött össze a Maléter Pál úton a Málomi út találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket, melyek forgalmi akadályt képezenk.

- A 22-es főúton, Szécsény térségében, az Endrefalva felé vezető szakaszon, a 43-as kilométer közelében két autó ütközött össe hétfőn reggel. A járműveket a szécsényi hivatásos tűzoltók áramtalanították, az utat a mentés idejére lezárták a balesettel érintett szakaszon.

- A 47-es főút 216-os kilométere közelében, Algyő és Szeged között ráfutásos balesetet szenvedett két autó. A járműveket a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították, az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Vannak néha spontán balesetek is, de többségében jól előkészített csapdahelyeken történnek ezek ! Mert az, hogy néhány csepp eső kikapcsol egy fontos útkereszteződést, azt megszoktuk. De hogy a NagyváraD téren már harmadik hónapja túrnak néhány négyzetmétert, hol itt, hoL ott, de mindig egy sávot elfoglalva - az azért a bűnügyek sorába tartozik ! Az útak fenntartása, rendben tartása, szinten tartása - nem sportág, nem lehet stadionban csinálni, nem játszik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.