Magában az is nevetséges, hogy az Amerikából induló "Black Friday" -fekete péntek-, az évente egy napra, a hálaadás utáni péntekre korlátozott, viszont akkor tetemes engedményt ígérő nap "kerítésen belül" rendre hetekig tart mérsékelt árengedménnyel. Az kevésbé mosolyfakasztó, hogy egy felmérés szerint hazánkban a harmadát-hatodát szándékozunk elkölteni, ami messze nem az ár-érték arány tiszteletét, mindinkább a mélységes pénzszűkét jelenti.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: megérezted a lényeget.
...balfasz...
teuton
@KisTehen: Nagy Barom, mar megint baromsagot kerödzöl? Akinek nincs penze, annak minden draga!!! A közgazhoz meg fingod nincs! A magyarok miert költenek többet elelmiszerre? NEM azert, mert többet vasarolnak, hanem mert dragabb, de muszaj megvenni!!! Egy atlagnemet a fizetese kb. 20%at költi elelmiszerre. Az atlagmagyar???
Nessy
Remélem küld Orbán egy kis karácsonyi támogatást a határon túli "hű magyarjaiknak"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.