Orbán Viktor 1999 óta most tizenegyedik alkalommal beszél az ország helyzetéről. A Millenáris Parkban elhangzó beszédet folytatásokban közöljük.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@furfang: kicsit talán kevésbé fekete-fehérben kellene látni a világot. a lelket tényleg igyekezett tartani, de a "nem szapulta" egy elég érdekes kifejezés/megállapítás. lélekgondozásra kitűnő volt, a jelen helyzetet sok szempontból reálisan értékelte, új elem nem volt benne. horn gyulának kórházba üzengetés meg kár volt bele.
kir
@furfang: Jól elmagyarázta. És ez mit jelent?

"A 80 évvel ezelőtti helyzethez képest jobb most, mert van állami egészségügy, nyugdíj, szociálpolitika, ezek a válság elleni küzdelem oszlopai. Ezek nélkül a maradék vagyon is eltűnne."
nanena
Elmulasztotta az esélyt, hogy a hívőkön kívüli embereket is megszólítsa. Én azért reménykedtem benne, hogy valamit mond arról miben látja a kiutat a válságból. Úgy tűnik, erről fogalma sincs.De sokan tapsolnak neki és ez elég számára. Sokunknak azonban nem.
kir
@nanena: Tele volt áthallással, csak oda kellett figyelni. Nyugdíjasoknak és diákoknak is üzent, hogy frász lesz.
Edy Andre
@kir: Nekem csak a hibernáció maradt meg. Hogy mi lenne, ha. Olyan jó kis sci-fis beszéd volt ettől :)
Mellesleg jézuskának is kedves téma ez:
jezusvalaszol.blog.hu/2008/08/22/hibernacio
kir
Az a "másik dimenzió" is elég ufós hangzású.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.