Hadházy Ákos posztolt a tüntetésről.

Fotók a pénteki tüntetésről – Elszánt diákok üzenik: látják, hogyan akarja elhallgattatni őket a hatalomHadházy Ákos/Facebook

Többek között a független politikus is megjelent a pénteki, Budapesten rendezett tüntetésen. Közzétett néhány fotót és a gondolatait is megosztotta a helyzet kapcsán:

Nagyon sok nagyon fiatal, nagyon tiszta tekintetű, de nagyon elszánt diák üzente meg ma este is, hogy nagyon is jól látják, hogyan akarja őket elhallgattatni a hatalom. A múlt héten udvariasan elmentek az MTVA-hoz, hogy tisztelettel kérjék: engedjék őket élő adásban elmondani, hogy mit szeretnének elérni. Ma este ezt már hangosabban és nyomatékosabban kérték. Ma bejelentették: ha addig nem hallgatja meg a hatalom a kérésüket, december 9-én az MTVA elé mennek!

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Shikari: Aki itt már jó ideje fenyegeti és üldözi az embereket, főleg a pedagógusokat az a Fidesz. Nagy kár, hogy elvakultságodban képtelen vagy átlátni mi megy ebben az országban. Mindig elgondolkodom, hogy miért is éri ez meg egyeseknek. Én is nagy Fideszes voltam, de van egy határ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Istenakinincsen: Nem a jog alapján történik a vezetés? Nahát, mesélj tudós! :-)))))))))))))))))))))))
Istenakinincsen
@Shikari: Mi az hogy "jog"? Ki írta és miért? Nem vitatom hogy a célja jó volt amikor megalkották a jogot, de ez valahogy ma már félresiklott. A vezetés neked a póráz, mert a jog már nem azt a célt szolgálja amiért anno kitalálták. Ugyanez van a pénzzel is, a politikával és a vallással...stb. Hazug világban élünk és téged ez nem zavar?
Shikari
@Istenakinincsen: Tudod, jogállam. Parlament fogadja el, kihirdetik. Szóval a gugli megoldja ezt neked, ha nem ismernéd a folyamatot.
Istenakinincsen
@Shikari: Hát hogyne tudnám okoska, de nem ám a google mondta! Jogállam itt??? Parlament itt minek??? Egypártrendszer van és diktatúra...elfogadják, kihirdetik te meg beszopod.
Shikari
@Istenakinincsen: Hogy lehet ennyire hülyén élni, mint te?
Istenakinincsen
@Shikari: Észre sem vettem hogy hülyén élnék, de most hogy mondod elgondolkoztam.:)) Na mesélj! hogy élsz te okosan?
Jól érzed magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.