Bayer Zsolt legújabb vlogjában az ördög munkáiról beszélt.

Bayer Zsolt nagyon felháborodott: "Ma minden támadás alatt áll, immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is"

A fideszes publicista vlogjában harcra szólított fel és azt mondta,

ma minden támadás alatt áll. Támadás alatt áll a vallási identitásunk, a nemzeti identitásunk, és immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is. Fel akarják számolni az európai és a nyugati értékrendet.

Bayer hozzátette, hogy még az ő korosztályának 30-40 évvel ezelőtt a Nyugat volt a minden.

Minden reményünket, minden illúziónkat és minden vágyunkat nyugaton kerestük és találtuk meg, és azért harcoltunk, hogy egyszer majd nálunk is megvalósuljon az a szabad, sokszínű, csodálatos boldog és gazdag világ, ami a Nyugatot jelenti

Hozzátette:

Eltelt 30-40 év, és ma, mint a normalitás maradékának őrzői, minden erőnkkel azzal kell küzdeni, hogy semmi ne valósuljon meg abból, ami ma nyugaton van. Harcoljunk együtt!

Forrás: Magyar Nemzet

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Shikari: az a vicces, hogy amíg ti a nyugat pofájába szarnátok, addig a nyugat azon röhög, hogy úgy le vagyunk maradva tőle, hogy a seggét sem tudnátok kinyalni mert, már az is, eltűnt a láthatáron.
De ti még mindig a visszapillantót lesitek.
Igaz, van miért, Etiópia még mögöttünk van, de kit az irányjelzője.
Erre figyeljetek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@csak úgy...: Ha eddig nem értetted a kommentjeimet szűrővel véleményezek. A fidesznek is vannak jó dolgai de amikor a luxusra van pénz és azt megkeresőkre nincs - az bizony nem emberi.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 08:01 Nyugi:) Lassan épül az a szobor amit nem rólam fognak megmintázni. Inkább rólad.
Mikor már majdnem kész, lerombolja valaki, de épül tovább és egyszer csak elkészül...és akkor jön valaki aki ledönti.
Lehet hogy így van ez jól és soha nem lesz kész. Mi a fenét csinálnánk egy tökéletes világban ahol minden jó és szép???
Nem lenne mit megoldani, nem lenne kivel vitázni, harcolni stb. (én azért kipróbálnám:)
Nyírfa
@Istenakinincsen: tegnap, 21.59

Tudod, mit gondolok - érzek -? Hogy különböző "idősíkokon" történik a létezés, és annyi valóság van, amennyit a tudatunkkal teremtünk. A föld és az emberiség csak egy helyszín és közösség a végtelen univerzumban, de ez nem jelenti azt, hogy mi egy síkon mozgunk. A párhuzamos valóságok egyikében éppen most repkednek a dinoszauruszok, nyeli el a tenger Atlantiszt, kiáltják Rómában az Ave Caesart, dúl a II. világháború, és undorodunk Orbán Viktor mentális szennyétől, miközben , még mindig a földön maradva, alakulhat egészen másképpen a történelmünk, csak nem a mi jelenünk illúziójában, merthogy minden illúzió, ami körülvesz minket, mi magunk is azok vagyunk.
Láttad a Csodás álmok jönnek című filmet, Robin Williams főszereplésével? Aki ezt az alkotást megnézte és érti, annak nem kell magyarázni, mit értek illúzió alatt. ( Nem mellesleg Robin Wiiliams zsenialitása lenyűgöz.)
Mindezt csak azért mondom, hogy a feltevés, miszerint a kommunizmus, vagyis a fejlett ember, valahol, valamikor már
létezik, számomra alapigazság. Mint az is, hogy a tökéletesség, ahogyan mi képzeljük el itt és most, a téveszméink egyike, mert maga a világ az, ami tökéletes, kerek egész, benne minden jóval és rosszal. Ami pedig a legtökéletesebb benne, az a választási lehetőség. S hogy előbb-utóbb , nem egyszerre, nem egy időben, de mindenki megtapasztalja a már említett Maslow-piramis legtetején található állapotot, arról éppen a teremtés tökéletessége gondoskodik. Hogy innen kezdve tudd, mire törekszel a végtelen időn át, a létezés különböző formációiban.
Amúgy én szeretek olyan emberek között élni, akikkel egy húron pendülök, s ez nem jelenti a viták, olykor a veszekedések hiányát.

És a film, ha valakit érdekel: videa.hu/videok/film-animacio/csodas-almok-jonnek-1998.-sg4BBJw4LRmSDAXC
Istenakinincsen
@Nyírfa: Akkor a most-ban a tökéletes világ/társadalom egyszerre és egy időben elképzelhetetlen téveszme?
Nyírfa
@Istenakinincsen: Ha a tökéletesség alatt sztereotípiákat értünk , akkor, igen.
Úgy gondolom, hogy a legfejlettebb állapotok mellett is kell, hogy legyen kezdetlegesebb, egyrészt, hogy lássuk, mivé nem akarunk már válni, másrészt, hogy a fejletlenebb egyének, közösségek, társadalmak előtt legyen minta a haladásra, s ez válhasson a számukra motiváló erőként. Kölcsönösen profitálunk egymás tudásából, illetve tudatlanságából. Ezért sem szabad bezárkózni, sem individuálisan , sem társadalmi szinten.
A fajelméletet - kiválasztottság, felsőbbrendűség, nemzeti sterilitás - maga a természet, a létezés egyetemes törvényei cáfolják.
Jozefina
Ez az ember annyira hülye, buta és bosszúálló, hogy elképesztő!!? Semmi normális mondat nem hagyja el a száját!!? Maga a sátán!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.