Bayer Zsolt legújabb vlogjában az ördög munkáiról beszélt.

Bayer Zsolt nagyon felháborodott: "Ma minden támadás alatt áll, immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is"

A fideszes publicista vlogjában harcra szólított fel és azt mondta,

ma minden támadás alatt áll. Támadás alatt áll a vallási identitásunk, a nemzeti identitásunk, és immáron a maradék, utolsó, nyomorult kis nemi identitásunk is. Fel akarják számolni az európai és a nyugati értékrendet.

Bayer hozzátette, hogy még az ő korosztályának 30-40 évvel ezelőtt a Nyugat volt a minden.

Minden reményünket, minden illúziónkat és minden vágyunkat nyugaton kerestük és találtuk meg, és azért harcoltunk, hogy egyszer majd nálunk is megvalósuljon az a szabad, sokszínű, csodálatos boldog és gazdag világ, ami a Nyugatot jelenti

Hozzátette:

Eltelt 30-40 év, és ma, mint a normalitás maradékának őrzői, minden erőnkkel azzal kell küzdeni, hogy semmi ne valósuljon meg abból, ami ma nyugaton van. Harcoljunk együtt!

Forrás: Magyar Nemzet

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Shikari: az a vicces, hogy amíg ti a nyugat pofájába szarnátok, addig a nyugat azon röhög, hogy úgy le vagyunk maradva tőle, hogy a seggét sem tudnátok kinyalni mert, már az is, eltűnt a láthatáron.
De ti még mindig a visszapillantót lesitek.
Igaz, van miért, Etiópia még mögöttünk van, de kit az irányjelzője.
Erre figyeljetek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Na már csak ez a szarhalom hiányzott a ner trágyadombján.
magyar1
Igen, amióta nálunk is kapitalizmus van, szabad a rablás, a nép nyomorítás. Azóta a kormányok csak lopnak, csak lopnak , csak lopnak és már nem marad meg az ország sem.
csak úgy....
még jó,hogy a csajod nem olyan vérszegény mint te...
Nyírfa
@magyar1: Igen, de Bayer nem erről beszél, ellenkezőleg. Mint fentebb áll, ő harcolt a szocializmus ellen, mert a Nyugat volt a példa, az etalon, az áhított rendszer. Az persze más kérdés, hogy megnézném közelebbről azt a harcot, mert a rendszerváltás után mindenki a kapitalizmus híveként és előharcosaként adta el magát, csak úgy, mint a II, világháborút követően, amikor mindenki partizán volt, ellenálló, kommunista, ki meddig merészkedett.
Nyírfa
@csak úgy...: 18.13

Plazma is bőven akad, kereskedik is vele az asszony. Ki fogja őt ezért felelősségre vonni?
csak úgy....
@Nyírfa: majd az istenük ,ha nem fizetik be a részesedést...
csak úgy....
@magyar1: a kapitalizmus és a nép nyomorítása az kettö különbözö dolog, az utóbbit csak az orbánék müvelik és nem a kapitalisták!
magyar1
@Nyírfa: Tudom, de mostanra kiderült, hogy a szoc-nál nem tudnak jobb társadalmi formát, akkor a nyugat-németeket irigyeltük mert amikor eljöttek a Balatonra, rengeteg pénzt tudtak költeni. Mi ennyit láttunk akkor. Bár én nem irigyeltem különösebben mert nekem nem volt rossz a szoc.- tanulhattunk, dolgozhattunk, nem voltak ekkora különbségek, nyugalom volt, létbiztonság, mindenki tudott tervezni akár 50 évre is, elérhető célok voltak. Ha valaki többet dolgozott nem adóztatták halálra, nem vették el tőle a hasznát.
magyar1
@csak úgy...: Na ja, ne meséld már be nekem, hogy No-ban, vagy Amerikában nincsenek nyomornegyedek és sok millió szerencsétlen!
csak úgy....
@magyar1: én még németországban nem láttam nyomornegyedet ,pedíg 34 éve itt élek! miért nem fogod magad és nézel körül a világba,hogy a magad szemével lásd a fidesz által belédsulykolt hazúgságokat ...,persze rád is kár a szó! -bekapcsolod az m1 et és el vagy varázsolva.
Sámannus
Úgy van az hakapeszi, csak te eltévedtél és az oroszokba zúgtál bele, de csonkig szojátok ahogy illik az való neked minket pedig ne okolj ha neked a káni jut!
nejlontacskó
" Minden reményünket, minden illúziónkat és minden vágyunkat nyugaton kerestük és találtuk meg, és azért harcoltunk, hogy egyszer majd nálunk is megvalósuljon az a szabad, sokszínű, csodálatos boldog és gazdag világ, ami a Nyugatot jelenti."
Most meg a pénzt várjátok nyugatról, de keletre nyaltok, és az asztalra szartok.
Ezért vagy te olyan frusztrált Zsóttika!
Loksmith
Zsolti! nem támadnak, kinevetnek, semmibe vesznek. Nem vagy tényző. A múltad miat megvetett vagy,
teuton
@magyar1: Jartal mar eletedben a faludon kivül valahol? Külföldön, pl. Nemetorszagban? Hol lattal nyomornegyedeket? Tudsz rola kepeket mutatni, vagy csak visszhangzod a kormanypropagandat? Gyere ide, aztan megmutatom nelked, hogyan lehet munka nelkül elni! Mint a szomszedom, aki eleteben nem dolgozott 5 evet, de az allam fizeti a lakasat, rezsijet es kap havi 200ezert ft keszpenzt!!!
csak úgy....
@Istenakinincsen: neoliberális fideszkapitalizmus!
csak úgy....
@Shikari: sajnos ti elmebetegek elég sokan!
Peller Anikó
@csak úgy...: Valóban, akár több tízen. Vagy száz nikkel.
Macskaszem
Te vadbarom, aki teheti, az most is nyugaton keresi a boldogulást, még véletlenül sem Oroszországban meg Azerbajdzsánban. A NER kölykök is mind nyugati egyetemeken tanulnak, vajon miért? A kérdés költői. Csak az agyalágyult idiótáknak lehet bemagyarázni, hogy nyugaton rosszabb élni mint keleten.
csak úgy....
@Peller Anikó: shikarit a nikkek éltetik,neki ök a családja..
Emmersson71
Bayerzsótány!

Húzz el Katarba! Az való nektek, kecskebaszóknak!
Ha megfelelsz az elvárásoknak, feleségül vehetsz egy tevecsődört :P
csak úgy....
@Emmersson71: hárem kecskelyány köll a zsoltinak, a tevét föl sem érné..
Nessy
@csak úgy...: Majd csak valamelyik tökön rúgja/
nejlontacskó
@Shikari: az a vicces, hogy amíg ti a nyugat pofájába szarnátok, addig a nyugat azon röhög, hogy úgy le vagyunk maradva tőle, hogy a seggét sem tudnátok kinyalni mert, már az is, eltűnt a láthatáron.
De ti még mindig a visszapillantót lesitek.
Igaz, van miért, Etiópia még mögöttünk van, de kit az irányjelzője.
Erre figyeljetek!!!
Galway
Érdekes, de épeszű, fejlett személyiségű, érett karakterű emberek általában beérik a saját nemi identitásukkal, köszönik jól megvannak vele, és nem sipákolnak, ha:
1. ha nem mindenki olyan ügyes heteroszexuális, mint ők;
2. ha másnak is van ilyen-olyan, ám az illetőnek tetsző nemi élete.

Egyszerűen arra gondoltam, hogy megkísérlek nyitott elmével fordulni felé, de ez egy Don Quijote! Ügyesen megvív a szélmalmokkal, de az legyen az ő gondja. Nekem ne kelljen már.
Macskaszem
Zsófi, a nyomorult kis nemi identitásodat, pont a pártod akarja elvenni, felőlem lehetsz buzi, engem nem az zavar, hanem a közönséges, trágár, ocsmány pofád.
csak úgy....
@Nessy: szelídek,kezesek,lefátyolozottak és nagyon vallásosak! -nem az a nyugati ugribugri.
nejlontacskó
@Pegero: racsnizol?
A kecske előtt, vagy közvetlen utána?
nejlontacskó
@Pegero: fideszes vagy, azok pedig mekk szokták húzni Elek asszonyát.
Vagy Eleket... :)
gina
Ahogy elnézlek büdös prosztó, a te nemed ki tudja mi??? mert férfinak igazán nem vagy mondható , annál inkább egy patkánynak vagy egy csótánynak...
gina
@Pegero: igen hozzád méltó te sz@r arab,,,
Gauntlet
hja, ezért van hogy az összes magyar fiatal inkább Nyugatra menne.
csak úgy....
@Pegero: te elmebeteg! rólad már lassan fideszék is lemondanak...
Nyírfa
@csak úgy...: 18.25

A kapitalizmus a II. világháború után indult fejlődésnek az állammonopolizmus bevezetésével, amely fokozatosan elvezetett a jóléti állam létrejöttéhez. Katalizátorként hatott a szocialista tábor, amely gazdasásgilag nem, de ideológiailag túlszárnyalta a tőkés társadalom nimbuszát, alternatívát kínálva a rendszerek között.
Most hagyjuk, hogy mi hová vezetett, mert, amit ember el tud rontani, azt belőbb-utóbb meg is teszi, legalábbis a fejletlen ember.
A kapitalizmus már régen túlhaladta önmagát azokban az államokban, ahol a szociáldemokrácai és a liberalizmus között eszmei, és ezáltal gyakorlati átjárhatóság történt.
A magyarok tudafejlődése maximum a gyengén fejlett szintet üti meg, leginkább primitív minőségben nyilvánul meg. Természetesen az átlagról beszélek, hiszen sok felvilágosult ember él közöttünk. Csak nem elég, egyelőre.
csak úgy....
@Nyírfa: "amely gazdasásgilag nem, de ideológiailag túlszárnyalta a tőkés társadalom nimbuszát" -ne haragudj, nem akarok veszekedni!
miért bonyolítasz még te is, csak nem a szent meggyözödésedböl?
a világ pofon egyszerü, -kár,hogy ti mindíg bedöltök a fontoskodóknak és bonyolítóknak...
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 19:49 Tartozol? Ó te szegény pára:( A provident segít, fordulj hozzájuk bizalommal:))))
csak úgy....
@Nyírfa: az izmusok megmérettek és a kommunizmus könnyünek találtatott,de gyakorlatilag mi a magyar gengszterizmusról beszélünk és nem a nyugati kapitalizmusról, ami kipofozta az ígérgetö ,hazúg komcsikat!
Istenakinincsen
@Pegero: Nem volt véletlen, mivel tudom hogy egy bunkó fasz vagy és ahová tartozol azt már NEM!
A faszodat meg a saját levesedbe lógasd amikor már forr.
csak úgy....
@Nyírfa: a nyugati kapitalisták fölfedezték,hogy a melóst meg kell fizetni, hogy vásárló erö legyen belöle és ne csak egy vegetáló szorgalmas,kihasználható hasznos tömeg! a kommunizmus egy utópia,egy hazúgság..
gondolom a feudalizmustól is nehéz lehetett az elszakadás...
Nyírfa
@csak úgy...: 21.24

Az eszméről beszélek, és én sem akarok veszekedni. Tekintve, hogy ebben a témában sosem fogunk dülőre jutni egymással, inkább ne feszegessük.
csak úgy....
@Nyírfa: akkor szerinted az eszmék mennyire rugaszkodtak el a valóságtól keleten és nyugaton?- hogy tudjak meggyözni egy vér fideszest,ha nálad sincs semmi sanszom? -értesz? :)
csak úgy....
@Nyírfa: ti gyurcsánnyal és dobrevvel soha nem mentek semmire, akikröl fideszék már jó elöre bele izélták a but fejekbe a rigmusokat..,persze nem volt nehéz.
Nyírfa
@csak úgy...: 21.37

Nem volt kommunizmus, és nem az eszme találtatott könnyűnek, hanem azok az emberek, akik visszaéltek a nevében a lehetőségekkel. Amit a szocializmusban biztosítottak az emberek tömegeinek, azt a biztonságot élvezed most te a fejlett kapitaliszmusban. Örülj neki.
csak úgy....
@Nyírfa: szerinted kik lopták ki a kommunizmus alól a talajt? a külföldi ügynökök vagy a belföldi,jobb világra ácsingózó efftársak? -akik elöször hirtelen libsik lettek, ma meg a tököm sem tudja,hogy mik...
Nyírfa
@csak úgy...: 21.49

Igen, ehhez kellett az erős munkásmozgalom, az aktív szakszervezetek és a szocializmus. A szoc.táborban létbiztonság volt, a kapitalisták sem adhatták alább, ha nem akartak szembenézni a rendszerváltó hangulattal.
Figyelj, én ezt unom, lerágott csont, ráadásul, aki nem elfogult, az tisztán látja, hogy mi miért történt. A továbbiakban nem vagyok hajlandó tekintettel lenni az egyéni sérelmeidre.
Maradjunk annyiban, amit már említettem, hogy a tőkés rendszer a XX. század 2. felében indult olyan fejlődésnek, ami megalapozta a mai állapotokat.
Nyírfa
@csak úgy...: 22.52

Erre még válaszolok, aztán befejeztem. Gazdaságilag esélyünk sem volt , nemhogy a felzárkózásra, de a távoli megközelítésre sem. Az USA olyan fegyverkezési versenyre - ide sorolom az űr meghódítását is - kényszerítette a SZU-t , amibe egy, a világháborúban kivérzett ország csak belebukni tud. A Nyugatot talpra állította Amerika, de az egyébként is szegény közép- és keleteurópai országok az életükért küzdöttek. Könnyű volt őket kicsinálni.
És tudod, ilyen körülmények között - maradjunk itthon - újjáépíteni egy egész országot, fejleszteni, és lavírozni a a nyugati és az orosz vezetők között...megemelem a kalapom, hogy ez sikerült.
És ennyi.
csak úgy....
@Nyírfa: szóval te ott szeretnél megrekedni! -nekem ok. de valahol ...
-na inkább lebaxom a shikarit és a tehenet...,akik talán még hálásak is érte!
kormanyos63
Ez a bayer nevű orbánfaszszopó féreg a világ egyik legnagyobb szégyene, embernek még jó indulattal sem nevezném!!
Egy utolsó hitvány, ótvar hányadék, akinek a pöcegödör legalján van a helye, ez nem is kérdéses!
Amikor meglátom az undorító pofáját elfog a hányinger, és kinyilik a szívlapát a zsebemben!
Zsóti az emberiség legalja, az emberség, és humánum még nyomokban sincs meg benne!
Zsóti!
Nem a vallási, a nemzeti, és a nemi identitásod áll támadás alatt, hanem a maradék agyad, amiből eddig sem volt sok!
Senki nem akarja felszámolni a nyugati, és Európai értékrendet, maximum a csuti pszichopata lótolvaj gazdád a fideszes bűnbandájával együtt!
Harcoljál baz+ egyedűl,a démonaiddal, mert az ördög te magad vagy, és ha eljön az időd, biztosan a pokolra fogsz jutni!
csak úgy....
@Nyírfa: nem értesz,sajnálom... ,- te csak ragaszkodsz valamihez ami szerinted jó volt, amit ugyan annyian ítéltek el akkoriban (persze csak titokban) mint most ezt a szart..
a hajam égnek áll ha arra gondolok,hogy kádárék még zsenge gyermekkoromban 56 os vétkes gyerekeket akasztottak , és ennek a torockai gyereknek az öregapja is ludas volt benne..
verőce21
Igen, de itt arról van szó, hogy az USA eszközeivel (képviseletében a DS), fel akarja számolni mind a nyugati-, mind a kelet-európai országok belső rendszerét, ellenállását, egy könnyen irányítható, fogyasztó masszává formálva.

Ehhez minden eszközt felhasználnak, a háborútól a bevándoroltatásig. Itt nem lenne sem kelet, sem nyugat, ezen kár évődni..., melyik a jobb izmus...!
Csak egy alaktalan, formálható, gyurmázható massza. Egy fogyasztó zombi tömeg...! Ez ellen mind a keletnek, mind a nyugatnak közösen, együtt kellene fellépni, mert a belső uniós csaták felőrölik mindkét felet. A ds legnagyobb megelégedettségére.
Emmersson71
@csak úgy...: Majd kiutal neki Orbán egy NER hokedlit :) Báár..maradt elég faszkAlaptörvény Asztala :D
Csizmás Kond
Az egész elfajulási útvonal csupán akarat kérdése. Az hogy bizonyos hatalmi elemek el akarják érni, hogy az erkölcs megszünjön az nem az erkölcs ellen szól, mert ők azért megtartják, hanem egyszerűen csak ezzel próbálnak káoszt alkotni a rendszerekben ahol méginkább sérthetőbbeké és azáltal alárendeltebbekké tudják tenni a tömegeket.
Csizmás Kond
...amúgy az ilyen erkölcstelen dolgokra sokkal többen kaphatóak mint a normális életre.
Nyírfa
Ezt az interjút ma mindenhová be fogom linkelni, ugyanis a szereplője, Baranyi Krisztina azokat az emberi értékeket jeleníti meg benne, amelyekkel egy közéleti személyiségnek feltétlenül rendelkeznie kellene.
nejlontacskó
@Shikari: Azt írod, hogy " folyamatosan szívatjuk őket ", mármint a nyugatot.
Mégis a mi valutánk válik szarrá.
Hogy is van ez?
ómió
Márpedig, Zsolti, a "haladás már csak ilyen"! Még, ha a bolsi latrinába vezet is!
Alfa
szerintetek egy ilyen vállaltan,kijelentett, beismerten kecskebaszó narkós-pedofil fidesz-ner zakkantnak milyen nemi identitása lehet ?
De mégis mire ilyen büszke? arra a sok lebukott pedofil narkós fidesz-neresre...mint pl kaleta ?
CsipkeRózsa
@Loksmith: A jelene miatt még inkább megvetett.
Istenakinincsen
@Nyírfa: A kommunizmus lehetne a legjobb eszme/ideológia, de erre még nem érett meg az emberiség. Szintet kellene lépni tömegeknek, mert ehhez "olyan" emberek kellenek... Nagybetűs igaz EMBEREK.
Nyírfa
@Istenakinincsen: Divat degradálni, lekicsinyleni, sőt, hülyeségnek tartani Marx és Engels téziseit, holott pontosan megfogalmazták, mik azok a társadalmi anomáliák, amelyek útjában állnak a fejlődésnek. S lám! Ezek felszámolása nélkül ma nem beszélhetnénk jóléti államokról.
Még a szocilizmus virágkorában - Kádár-éra - tanultam politikai gazdaságtant. Akkor értettem meg, hogy az a rend, amelyet a szocialista hivatott megelőzni, bevezetni, alapul szolgálni, nálunk, a mi táborunkban, nem jöhet létre, s úgy véltem, akármilyen ellentmondásnak látszik, mégis, a fejlett kapitalista államok fognak átcsúszni fokról fokra olyan társadalmi szűrőkön, amelyek a kommunizmus megvalósulását eredményezhetik.
Szerintem egyrészt teljes félreértés övezi, másrészt tudatos félrevezetés próbálja hátráltatni a kommunizmus, illetve az azt megelőző állapotok kialakulását, hiszen , ahogy mondod: az emberiség erre még nem érett, ami viszont nem jelenti azt, hogy ne lennének egyes emberek, akik értik a lényegét, s egész életükkel bizonyítják , milyen is valóban nagybetűs EMBER-nek lenni.
Óriásiak a fejlődésbeli különbségek, például hol tart Orbán Viktor akár Széchenyihez képest, aki, ugye, kicsit régebben élt, de maradjunk a jelenben és itthon: míg Baranyi Krisztina vagy Hadházy Ákos a Maslow-piramis tetején foglal helyet, addig Orbán a legalján. Öröm az ürömben, hogy az Orbán-féle , ösztönök és vágyak által vezérelt életmodell még itthon sem élvez többséget - bár, a látszat ellene szól.
magyar1
@csak úgy...: Ha eddig nem értetted a kommentjeimet szűrővel véleményezek. A fidesznek is vannak jó dolgai de amikor a luxusra van pénz és azt megkeresőkre nincs - az bizony nem emberi.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 08:01 Nyugi:) Lassan épül az a szobor amit nem rólam fognak megmintázni. Inkább rólad.
Mikor már majdnem kész, lerombolja valaki, de épül tovább és egyszer csak elkészül...és akkor jön valaki aki ledönti.
Lehet hogy így van ez jól és soha nem lesz kész. Mi a fenét csinálnánk egy tökéletes világban ahol minden jó és szép???
Nem lenne mit megoldani, nem lenne kivel vitázni, harcolni stb. (én azért kipróbálnám:)
Nyírfa
@Istenakinincsen: tegnap, 21.59

Tudod, mit gondolok - érzek -? Hogy különböző "idősíkokon" történik a létezés, és annyi valóság van, amennyit a tudatunkkal teremtünk. A föld és az emberiség csak egy helyszín és közösség a végtelen univerzumban, de ez nem jelenti azt, hogy mi egy síkon mozgunk. A párhuzamos valóságok egyikében éppen most repkednek a dinoszauruszok, nyeli el a tenger Atlantiszt, kiáltják Rómában az Ave Caesart, dúl a II. világháború, és undorodunk Orbán Viktor mentális szennyétől, miközben , még mindig a földön maradva, alakulhat egészen másképpen a történelmünk, csak nem a mi jelenünk illúziójában, merthogy minden illúzió, ami körülvesz minket, mi magunk is azok vagyunk.
Láttad a Csodás álmok jönnek című filmet, Robin Williams főszereplésével? Aki ezt az alkotást megnézte és érti, annak nem kell magyarázni, mit értek illúzió alatt. ( Nem mellesleg Robin Wiiliams zsenialitása lenyűgöz.)
Mindezt csak azért mondom, hogy a feltevés, miszerint a kommunizmus, vagyis a fejlett ember, valahol, valamikor már
létezik, számomra alapigazság. Mint az is, hogy a tökéletesség, ahogyan mi képzeljük el itt és most, a téveszméink egyike, mert maga a világ az, ami tökéletes, kerek egész, benne minden jóval és rosszal. Ami pedig a legtökéletesebb benne, az a választási lehetőség. S hogy előbb-utóbb , nem egyszerre, nem egy időben, de mindenki megtapasztalja a már említett Maslow-piramis legtetején található állapotot, arról éppen a teremtés tökéletessége gondoskodik. Hogy innen kezdve tudd, mire törekszel a végtelen időn át, a létezés különböző formációiban.
Amúgy én szeretek olyan emberek között élni, akikkel egy húron pendülök, s ez nem jelenti a viták, olykor a veszekedések hiányát.

És a film, ha valakit érdekel: videa.hu/videok/film-animacio/csodas-almok-jonnek-1998.-sg4BBJw4LRmSDAXC
Istenakinincsen
@Nyírfa: Akkor a most-ban a tökéletes világ/társadalom egyszerre és egy időben elképzelhetetlen téveszme?
Nyírfa
@Istenakinincsen: Ha a tökéletesség alatt sztereotípiákat értünk , akkor, igen.
Úgy gondolom, hogy a legfejlettebb állapotok mellett is kell, hogy legyen kezdetlegesebb, egyrészt, hogy lássuk, mivé nem akarunk már válni, másrészt, hogy a fejletlenebb egyének, közösségek, társadalmak előtt legyen minta a haladásra, s ez válhasson a számukra motiváló erőként. Kölcsönösen profitálunk egymás tudásából, illetve tudatlanságából. Ezért sem szabad bezárkózni, sem individuálisan , sem társadalmi szinten.
A fajelméletet - kiválasztottság, felsőbbrendűség, nemzeti sterilitás - maga a természet, a létezés egyetemes törvényei cáfolják.
Jozefina
Ez az ember annyira hülye, buta és bosszúálló, hogy elképesztő!!? Semmi normális mondat nem hagyja el a száját!!? Maga a sátán!!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.