A saját irodájába vette, mert az otthonit a felesége intézi.

Advent első napján ismét videós tartalommal jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán, ezúttal az adventi koszorú vásárlásába láthattunk bele.

Orbán Viktor elment adventi koszorút venni – videó

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A felvételből kiderül az élesebb szeműeknek, hogy egy Ráday utcai virágboltba tért be a kormányfő, ahol nagy örömmel fogadták. 

Az eladóval történt beszélgetésből kiderült, az irodájába akart venni adventi koszorút Orbán Viktor, mert az otthonit a felesége, Lévai Anikó intézi, aki ebből nem enged. 

Végül a miniszterelnök egy nem hagyományosat (három lila, egy rózsaszín gyertya), hanem egy négy fehér gyertyás verziót választott, amire a boltban dolgozó hölgy megjegyezte, hogy a "tisztaság jele" (a fehér szín), mire Orbán Viktor így válaszolt: 

Igen. Jó lesz az nekem. Köszönöm szépen.

A kormányfő távoztában még rákérdezett az eladónál – aki vélelmezhetően a tulaja is az üzletnek – hogy jól megy-e a bolt, majd a téma ráterelődött a rezsiszámlákra:

- Hogy megy a bolt?

- Most már csendes, de tegnap az jó volt. Vagyunk.

- De talpon vannak?

- Talpon vagyunk.

- Energiaárak?

- Megjött a számlánk. Azt majd elfelejtjük.

- De ki tudják?

- Ki, ki. Muszáj lesz.

A valóság ilyetén begyűrűzése után a karácsonyi ünnepvárás hangulatát árasztó zene kíséretében láthatjuk, ahogy Orbán az elköszönés után testőrkinézetű fiatalemberekkel övezve visszasétál a mikrobuszához, majd egy vágás után már a Karmelita kolostor (a Miniszterelnökség székhelye a budai Várban) udvarán vagyunk, ahol a kormányfő – vállán az elmaradhatatlan hátizászákjai egyikével – a kezében tartott koszorúval elsétál a járművétől. (Amit beriaszt. A Karmelitában, ami az ország egyik legjobban őrzött pontja jelenleg.)

A videó végén még az első adventi gyertya meggyújtását láthatjuk.

Forrás: facebook.com/Orbán Viktor, propeller.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
... és vannak akik kajálják ezt a hatásvadász ripacskodást .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetvesbolsi fajtád másrahazudásán "munkálkodsz" ott az elmeosztályon, bolsiék fajkreténje!? De, ugye, azért a mai Internacionálé-kvótádat elénekelted már?
ómió
@Clavigo: "Kib@szott büszkén" kitűzted már a veres csellagodat, bolsiék főgyagyása, vagy egyelőre a Böszmeánuszban töltöd az efftársi adventet?
Nessy
Tessen mondani, minden nap elmegy a kora reggeli rorátéra is? Tudja egyáltalán mi az, és mit jelent? Farizeus státusz keresztény!
Málna
@Sziszifusz: Dehát olyan cukik ezek a videók! Imádom őket...:-)
Aki Én
@verőce21: ...imádnivaló az iróniád :)
Aki Én
@Sziszifusz: ...sőt, egyenesen cukinak tartják :)
Sok beteg kretén van, na.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.