Még drágábbá válik ez a „hobbi”. 

Az infláció már a vadászatot is elérte, jelentős változások jönnekMTI/Koszticsák Szilárd

Drágul a vadászat Magyarországon. A 25 százaléktól háromszorosig terjedő áremelésről Nagy István agrárminiszter adott ki rendeletet, amely kedden késő este jelent meg a Magyar Közlönyben – vette észre a hvg.hu.

A legkisebb emelkedés az egész ország területére érvényes vadászjegy kiállítását és minden további vadászati évre történő érvényesítését érinti:

ez 20 ezer forint helyett 25 ezerbe kerül 2023. január 1-től.

A legfeljebb egy évre adott vadászati engedély, amely csak a benne megjelölt vadászterületén jogosít vadászatra, jobban drágul: megkezdett harminc naponként 10 ezer helyett 30 ezer forint, egy évre 100 ezer helyett 200 ezer forint lesz az ára.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Akkor rövidesen emelik a Semjén fizetését.
Jozefina
A fidesz-kdnp-eknek majd alanyi jogon járni fog??!!
telegdilaci
@simmering73:a prolikat ez a veszély nem fenyegeti Ennek a patkánynak a hobbiját meg kifizetik úgy ahogy eddig is közpénzből,mert hogy annyira nagy keresztény hogy az Istennek sem mondana le a sok milliárdba kerülő hobbijáról,neki akkoris telt rá amikor sok szegénységben élő alig tudott megélni de azért sem mondott le hogy inkább oda adja a hobbira szánt pénzt lemondjon a rászorulók javára ezeknek a gerinctelen gazembereknek,csak születni volt nehéz most meg már el felejtették honnan menesztették őket,megy a Rongy rázás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.