Lehetséges pert indítani a kirúgott tanárok és a tanárhiány miatt! Ha egy iskolában nincs elég vagy megfelelő végzettségű pedagógus, az sérti a tanulók oktatáshoz való jogát, emiatt pedig lehet perelni az államot - írta a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Shikari: Ki a fasz vagy te, hogy külföldröl osztogatod a magyarsagot? Penzt is kersz erte, mint a kormany tette bünözöknek, vagy eleg csak hülye nacinak lenni???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
@Shikarescu: Kuss legyen, szőröstalpú kecskekefélő!...
Baker
@Shikari: Azt kihagytad, hogy a vagyont átadni a CÖF-nek!
drrotf
Na végre egy hathatós eljárás, ami ha végbemegy annak lesz jelentősége!
teuton
@Shikari: Te se leszel mar hülyebb, bar naprol-napra erölködsz...
teuton
@Shikari: Ki a fasz vagy te, hogy külföldröl osztogatod a magyarsagot? Penzt is kersz erte, mint a kormany tette bünözöknek, vagy eleg csak hülye nacinak lenni???
teuton
@Shikari: Budapesten elsz idegenfaju es allampolgarsagu, aki nem dolgozik??? Analfabeta is lehetsz, mert en mar többször irtam, eszakabbra lakom Budapesttöl, de hat aki analfabeta, az a terkepet sem ismerheti... Ja, es mi ujsag Tel Avivban O1G haverjanal Biibinel, elindult mar a birosagi eljaras ellene? Ha pedig metelt, akkor esetled Dajcs Tompinal erdeklödj!
teuton
@Shikari: Ja es megt 1! Kepzeld, NEM a fideszre szavaztam, meg nem is a migatyankos gittegylet nacikra! Meglep? Szerinted ki szavazhat MOon? TE, mint fajidegen biztosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.