Szerinte minden eszközzel rá akarják kényszeríteni akaratukat a magyar emberekre

Deutsch Tamás családon belüli erőszaknak nevezte, amit az EU csinál MagyarországgalDeutsch Tamás/Facebook

A Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában ezzel magyarázta, hogy bár Magyarország mind az általa tett 17 vállalást maradéktalanul teljesítette, az Európai Bizottság mégis ugyanazt a büntetést javasolja az Európai Tanácsnak, mint a folyamat elején.

A fideszes politikus rámutatott: nem a 17 vállalás teljesítésével vagy a jogállamisággal van gondja a bizottságnak, hanem azzal, hogy

a bevándorlás, a szankciók és a gyermekvédelmi törvényt illetően a brüsszeli bürokrácia erőszakos törekvéseit nem hajlandó Magyarország elfogadni.

Guy Verhofstadt belga liberális európai parlamenti képviselő felvetéséről, miszerint minden alkalommal el kell venni a Magyarországnak járó forrásokat, ha ellenkezik az unióval hazánk, azt mondta: ezzel, túl a vérlázító tartalmon, ismét jelét adta, hogy "tőről metszett magyargyűlölő". Egyértelművé tette: szó sincs arról, amit évek óta hazudik a brüsszeli bürokrácia, hogy az európai értékekről, a demokrácia védelméről lenne szó, amikor a lengyelekkel, magyarokkal, románokkal, bolgárokkal, horvátokkal szemben lépnek fel vagy bármi probléma lenne a jogállamisággal. Arról van szó, hogy mindaddig, amíg ezek az országok nem engednek, amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja rájuk erőltetni az akaratát, addig ezeket az országokat, – és elsősorban Lengyelországot és Magyarországot – Brüsszel büntetni fogja.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: nem kevesebbről van szó, mint egy politikai közösség, az Európai Unió családján belüli erőszakról, márpedig a családon belüli erőszak az egyik legdurvább bűncselekmény.

Itt egy "politikai galádság" történik, minden eszközzel a brüsszeli bürokraták rá akarják kényszeríteni az akaratukat a magyar emberekre és mindezt úgy teszik, hogy a fenti kérdésekben messze a párthovatartozáson túlmutató nemzeti egység létezik.

Összegzése szerint a bizottság mellébeszél, Guy Verhofstadt pedig kimondja, mi a valóság: amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja az akaratát a magyarokra kényszeríteni, addig a magyarokat büntetni kell. Eddig nem tudta rákényszeríteni, és a következő hónapokban, esztendőkben sem lesz ebben a helyzetben – rögzítette Deutsch Tamás.

Egyszer és mindenkorra elég volt ebből az arrogáns, lekezelő, pökhendi, a történelemből ismert gyarmattartói, nyugati felsőbbrendűséget mutató magatartásból

– fogalmazott az EP-képviselő, aki szerint újra kell gondolni sok szempontból az Európai Unión belüli együttműködést. Szerinte a történtek olyan mértékben ássák alá a jóhiszemű együttműködést, aminek hosszan ható következményei lesznek.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Szégyelhenéd magadat szarjankó, az te bajod, hogy csirízes a kezed és nem érhet hizzá közpénz.
Csak te tehetdsz róla, hogy a bandáddal zsivány lettél
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@namihami: minden esetre a fideszes efftársaikra, akik szeretnek háborítatlanul lopni és hazudni! -a melegségüket ki nem szarja le...,hiszen a pénzsóvárságuk még azt is fölülmulja...
gina
@Maccska: Nagy idióta vagy te szegény, hány iskolád van?
Clavigo
@gina: A @Maccska: - nak több iskolája is van,,ahova bejár a menzára,,moslékért. .. Vagy mire gondoltál..?..:):):):):)'):):)
Logogrif
DOJCS Tomika = bottom burf , f...ing a gatyában
evacica
Tomika már megint hülyeségeket beszélsz! Jobb ha hallgatsz akkor nem tűnik fel a hülyeséged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.