Szerinte minden eszközzel rá akarják kényszeríteni akaratukat a magyar emberekre

Deutsch Tamás családon belüli erőszaknak nevezte, amit az EU csinál MagyarországgalDeutsch Tamás/Facebook

A Fidesz európai parlamenti képviselője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában ezzel magyarázta, hogy bár Magyarország mind az általa tett 17 vállalást maradéktalanul teljesítette, az Európai Bizottság mégis ugyanazt a büntetést javasolja az Európai Tanácsnak, mint a folyamat elején.

A fideszes politikus rámutatott: nem a 17 vállalás teljesítésével vagy a jogállamisággal van gondja a bizottságnak, hanem azzal, hogy

a bevándorlás, a szankciók és a gyermekvédelmi törvényt illetően a brüsszeli bürokrácia erőszakos törekvéseit nem hajlandó Magyarország elfogadni.

Guy Verhofstadt belga liberális európai parlamenti képviselő felvetéséről, miszerint minden alkalommal el kell venni a Magyarországnak járó forrásokat, ha ellenkezik az unióval hazánk, azt mondta: ezzel, túl a vérlázító tartalmon, ismét jelét adta, hogy "tőről metszett magyargyűlölő". Egyértelművé tette: szó sincs arról, amit évek óta hazudik a brüsszeli bürokrácia, hogy az európai értékekről, a demokrácia védelméről lenne szó, amikor a lengyelekkel, magyarokkal, románokkal, bolgárokkal, horvátokkal szemben lépnek fel vagy bármi probléma lenne a jogállamisággal. Arról van szó, hogy mindaddig, amíg ezek az országok nem engednek, amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja rájuk erőltetni az akaratát, addig ezeket az országokat, – és elsősorban Lengyelországot és Magyarországot – Brüsszel büntetni fogja.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: nem kevesebbről van szó, mint egy politikai közösség, az Európai Unió családján belüli erőszakról, márpedig a családon belüli erőszak az egyik legdurvább bűncselekmény.

Itt egy "politikai galádság" történik, minden eszközzel a brüsszeli bürokraták rá akarják kényszeríteni az akaratukat a magyar emberekre és mindezt úgy teszik, hogy a fenti kérdésekben messze a párthovatartozáson túlmutató nemzeti egység létezik.

Összegzése szerint a bizottság mellébeszél, Guy Verhofstadt pedig kimondja, mi a valóság: amíg a brüsszeli bürokrácia nem tudja az akaratát a magyarokra kényszeríteni, addig a magyarokat büntetni kell. Eddig nem tudta rákényszeríteni, és a következő hónapokban, esztendőkben sem lesz ebben a helyzetben – rögzítette Deutsch Tamás.

Egyszer és mindenkorra elég volt ebből az arrogáns, lekezelő, pökhendi, a történelemből ismert gyarmattartói, nyugati felsőbbrendűséget mutató magatartásból

– fogalmazott az EP-képviselő, aki szerint újra kell gondolni sok szempontból az Európai Unión belüli együttműködést. Szerinte a történtek olyan mértékben ássák alá a jóhiszemű együttműködést, aminek hosszan ható következményei lesznek.

Forrás: MTI

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Szégyelhenéd magadat szarjankó, az te bajod, hogy csirízes a kezed és nem érhet hizzá közpénz.
Csak te tehetdsz róla, hogy a bandáddal zsivány lettél
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Öcsém!!! Ezt az egy család szlogent már régen elkurtátok!!! Már csak szeretnétek egy család lenni!!!??
Sámannus
Szégyelhenéd magadat szarjankó, az te bajod, hogy csirízes a kezed és nem érhet hizzá közpénz.
Csak te tehetdsz róla, hogy a bandáddal zsivány lettél
Clavigo
Ezt a seggfejet a hátsó udvarra sem engedném ki...nemhogy Brüsszelbe.. " Családon belüli erőszak "..(?) A vak komondoros haverotok ,,köszöni ,jól van ( csak pl. ) ,és a többi,,,stb.,stb.
percsi
"márpedig a családon belüli erőszak az egyik legdurvább bűncselekmény"
"Egyszer és mindenkorra elég volt ebből az arrogáns, lekezelő, pökhendi, a történelemből ismert gyarmattartói, nyugati felsőbbrendűséget mutató magatartásból"
Mondja ezt tumpika, ezért kerülik az Európai ügyészséget!
Okoska, ne nézz tükörbe, mert apró darabokra törik!
Alfa
bazd meg te narkós barom ! Miről pofázol? a lisszaboni egyezményt nem szavaztátok meg, mondván nincs családon belüli erőszak...
a gazságügyi prosti juditka azt mondta az csak kommunista picsogás...
Gecik ...Most akkor mi van??
kereső
Családon belüli erőszak? Azt ti követtétek el a vétóitokkal, a "bot a küllők között" mentalitással. Azután meg csodálkoztok, ha a "család" visszakézből pofán vág benneteket.Még mindig illemtan alapállás, hogy arra az asztalra nem x@runk, amelyről az ételt kapjuk, és nem töröljük a x@ros gumicsizmás lábunkat az asztalteritőbe, nem töröljük taknyos orrunkat a függönybe, és minimum megtanulunk késsel-villával enni. Ezek itten a "klub=család"alapvető szabályai, amelyeket a fideSS lejáratva ezzel az országot sikeresen abszolvált az elmult években.Ennyi(ke) tamás, nem több és nem kevesebb. Ilyenkor mindig az "ország", a magyar emberek mögé húzzátok a redves hátsótokat- pedig azok sorsa izgat benneteket legkevésbé. Önző, agressziv kismalacok vagytok az Eu- ban, és a legszomorúbb az egészben- hogy "magyarok". Hitványak vagytok- és mint ilyenek, magyarnak alkalmatlanok- nektek a vad puszta való, hiszen az emberi társadalom legalapvetőbb szabályaival sem vagytok tisztában. Mint egy csorda- mentek a far-hát király felkötött kolompja után. Az Isten bizonyára kifogyott a sáskákból, igy aztán titeket küldött helyettük- nekünk.
gina
Te csak tudod sötét kokós,,,azt sem tudod putris mi a család...
tothjani
Elég volt, hogy a beteg embereket, a súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi ember számba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat. Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből, elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek. "
"Igen, kedves barátaim, mert a hazugságnak ára van. Ára van, mert akik ismerték az igazságot, ismerték a bajt, akik tehettek volna, hogy időben orvosolják a saját maguk által elkövetett hibákat, felelős kormányzás és cselekvés helyett hazudoztak, hamisítottak és csaltak, csak ki ne derüljön, milyen állapotba sodorták az országot. A baj pedig nőttön-nőtt, s ma már lehetetlen tovább takargatni, s most fizetni kell. " (2007. szeptember 18. Orbán Viktor)
Gazella
Drogbáró :D szivj kevesebb tiszta drogot :D
Gazella
Ott az EU parlamentben nem kaptok szót, itthon meg nyomod a hazugságokat :D
Miért hiszik ezek a trampli geci faszok, hogy sokan nem olvasnak külföldi hirportált :D
nejlontacskó
Igazad van Tompika, minden elvárásnak eleget tettetek.
Az pedig óriási lépés a demokrácia, a jogállamiság felé, hogy kikerült a parlament hatásköréből, a költségvetés intézménye.
Az nem családon belüli erőszak, hogy már ezt is, rendeletileg Viktorka intézi, ugye?
csak úgy....
a családon belül kurva nagyot kell csapni a tolvaj családtag kezére és örökre kiútálni a családból,föleg ha már többször lebukott az enyves keze miatt! sajnos szar alakok minden családban elöfordulhatnak...
nejlontacskó
@KisTehen: " az eu épp most borít rá egy valag pénzt Ukrajnára, Európa legkorruptabb országára ... ELLENŐRIZETLENÜL
Ukrajnában nem god, ha ellopják "
Ebben egyetértünk, de miért pont azok háborognak ( Fidesz-Kdnp ) akik pont ezt művelik?
nejlontacskó
@KisTehen: tőled pont ennyit vártam, nem többet...
Nem csalódtam, hozod a formád.
Emmersson71
Az ilyen ingyenélő, kötekedő és bomlasztó családtagot megtűrik egy darabig..igen sokáig, majd elzavarják a háztól a picsába!
human
Ha már család a példa. Orán az a testvér aki meglopja a szülőket majd mikor ezt számon kérik rajta még ő van megsértődve.
Emmersson71
@Maccska: Azért, ha egy családtagot a többiek tartanak el, azért van némi beleszólásuk abba, hogyan viselkedjen az asztalnál vasárnap :P
Orbán jelen pillanatban kézzel zabál, böfög és fingik..és még az orrát is túrja!
csak úgy....
@KisTehen: s.gyuri, remélem lesz ma a családodból látogatód!
Peller Anikó
Tompika minden eszközzel rá akarja kényszeríteni viktor akaratát a magyar emberekre.

És ezt a marhák boldogan bégetik, muuuúúú. Mer birkák a tehenek.
Toller Béla
Egy polgári család már régen a korrekciós intézetekre bízta volna azt a fiát, amelyiket Magyarországnak hívnak ! Ennyit arról,hogy ez a deutsch normális lenne !
csak úgy....
azt,hogy d.tomi védi a korrupt,tolvaj bandáját megértem, hiszen közéjük tartozik, azt viszon nehéz fölfogni,hogy ilyen agyament @Maccska: félék is öket védik, a hazúg tolvajokat!
orbánéknak egy huncut vasat se!
csak úgy....
@Maccska: én ismerlek, te egy ritka buta értetlen balfax, shikarik gyöngye!
Qqberci
@Maccska: Ez nem zsarolás, csak beárazták a vétógörényt...
csak úgy....
@Maccska: akkor lopjon a magyar költségvetésböl, te idióta! - amit már meg is tett, csak te nem vetted észre,mert te egy idióta!
Emmersson71
@Maccska: Maradjunk tompika példájánál! Ő családról beszélt, nem munkaviszonyról. És igen, Magyarország sokkal inkább kivesz az EU-ból, nem befizet, tehát ők tartanak el minket. Konkrétan az EU pénzei nélkül csődben lenne az ország.
Emmersson71
@Maccska: "Orbánék Magyarországot jelentik"

Korántsem!
És ezt az EU-ban szerencsére tudják!
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 11:00
Téves like. Az eszmefuttatásod már ott megbicsaklik, amikor egyenlőségjelet teszel 0rvbán és Magyarország között, hiszen az országvesztő szerint aki nincs velük, az nincs is, ezért nem is veszi figyelembe a véleményüket, pedig minimum a szavazópolgárok feléről van szó. Nem kétharmaddal nyerték a választást, hanem a saját magukra szabott körzethatárokkal és a választási törvényükkel érték el, hogy a parlamenti képviselők ilyen torz arányban jelenjenek meg.
Felelős miniszterelnök olyat nem mondhat, hogy a Parlament működik ellenzék nélkül is, ergo 0rvbán egy felfuvalkodott hólyag.
kereső
Nem értem az rinyáló. vinnyogó szektás NER katonákat. Ti követeltétek, hogy "Állitsuk meg Brüsszelt". Megállt. És visszakézből adott egy nagy sallert- és becsukta a bukszáját. Ti akartátok- most szagoljátok. Mi már elég régóta szagoljuk, kiabáltunk is rendesen, hogy bűz van, de ez szerintetek csak "libsi" vinnyogás volt.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:27 ☺ Cicuska! Apu mit jelent az, „emberség” és a „tisztesség” ? - Fogalman sincs nézd meg, a google-ban.
pbs.twimg.com/media/Fjnwa1RXkAciA2g?format=jpg&name=900x900
Pálinkás Pál
@Maccska: " Orbán meg tud lopni máshonnan is ha akar." ..no...,remélhetőleg pont ezért rohadtok majd a kötél végén-.!
simmering73
Ameddig ez a gennyes tolvaj banda regnál, egy eurocentet se nekik. Hogy az ország szopik? Végülis 5 millió ezt akarta (3millió birka meg 2 millió akik leszarták a szavazást).
Yoda69
Tompi, es akkor minek nevezed azt, amit az orban kormány csinál a magyar néppel? Tömeges nemi erőszak szado mazoval kombinálva?
sokanvagyunk
Nem tudom, fociban vagy erőszakban méri a 26-1-et.
amortizáltok
te kispénzsvár majom , lophattatok 12 évig most számadásra majd be lesztek gyüjtve lassan szisztematikusan. ismered a fogalmat rekvirálás szebben államositás és pont csórók lesztek orbánnal pintérrel
bencemacska
@Maccska: ma, 10:17
Na, ennek fuss neki még egyszer. Ne akard a főnöködet meghazudtolni, mert ebben a műsorban ő sokkal eredményesebb nálad!
Sámannus
Amit ti csinyátok az országon belüli erőszak, kezdjük előbb ezzel, csak téped a pofádat te szégyentelen.
bencemacska
Mindenesetre örülnék, ha magyarságomra nem egy kokós deutsch figyelmeztetne.
Szeretném közölni: én a német uralom alatt is, az orosz megszállás alatt is, '56-ban is, a Kádár érában is magyar állampolgár és magyar EMBER voltam és maradtam.
Senkitől nem tűröm el, hogy ezt kétségbe vonja!
CsipkeRózsa
@gina: 8:50

Pedig volt már neki többször is családja, csak mindig újabb kellett neki.
namihami
Vajon a Szájer vagy a Melegmálé családjára gondolhatott?
csak úgy....
@namihami: minden esetre a fideszes efftársaikra, akik szeretnek háborítatlanul lopni és hazudni! -a melegségüket ki nem szarja le...,hiszen a pénzsóvárságuk még azt is fölülmulja...
gina
@Maccska: Nagy idióta vagy te szegény, hány iskolád van?
Clavigo
@gina: A @Maccska: - nak több iskolája is van,,ahova bejár a menzára,,moslékért. .. Vagy mire gondoltál..?..:):):):):)'):):)
Logogrif
DOJCS Tomika = bottom burf , f...ing a gatyában
evacica
Tomika már megint hülyeségeket beszélsz! Jobb ha hallgatsz akkor nem tűnik fel a hülyeséged!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.