Nem nagyon értjük, hogy ez hogyan jött ki a Demokrata főszerkesztőjének.

A 444 cikke szerint Bencsik András,  Demokrata című kormánypárti lap főszerkesztője a Facebookra kitett legújabb posztjában egy kandalló előtt olvasgatja a Demokrata által megjelentetett új Orbán-könyvet, amely Csillagfordulás címen a miniszterelnök 2021/22-ben elhangzott beszédeit tartalmazza.

Bencsik Andrást Messire emlékezteti Orbán Viktor

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Derzsi Elekes Andor

Bencsik a posztban azt írta, hogy a szövegek "a szeretetről, a reményről és a kitűzött célokhoz való legyőzhetetlen ragaszkodásról szólnak”, maga a kormányfő pedig a 2022-es futball világbajnokság legjobb játékosára, Lionel Messire emlékezteti őt.

Forrás: 444.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Bencsik meg egy munkásőr pufajkából előmászott meztelencsigára emlékeztet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@szép új világ:Ez a rakás X@R-mindig az aktuális segget nyalja tisztára,akit te Messire hasonlit én inkább egy gazembernek gondolom,aki kártékony az egész Országra!
Toller Béla
Nyilván ! Ahogyan utalt a kisemberek naggyá válására, bencsik mindjárt érezte az ihletet. Na, nem mindjárt, annyira azért nejm
okos, de orbán toszogatta, hogy mennymá, érzed ? Fejezd ki a többiek kedvéért is ! Teljesen spontán...ne törödj vele, mit jelent ...
sunoge
Ezekben a NER lelkekben az az elképesztő, hogy mindig képesek alulmúlni magukat. De ez az ő valóságtól elzárt halmazukban dícséretes. Nekünk, ezt kívűlről szemlélőknek meg szánalmas.
kishonda
Tud ez a szervilis véglény egyáltalán olvasni, vagy csak a képeket keresgeti?
Nessy
@kishonda: Csak azért nem volt fordítva a kezébe a könyv ( ez a reklám helye??)mert a fotós úgy adta a kezébe, hogy jól látható legyen a könyv címe!
Juhász István
... Mondta mindezeket, és szaladt a MUNKÁSŐR c. havilap szerkesztőségébe a cikkével, amit ő irt. Nyilván MEGJELENIK majd, hiszen Ő A NEVEZETT HAVILAP FŐSZERKESZTŐJE...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.