Annak ellenére és attól teljesen függetlenül, hogy Orbán Viktor szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján milyen stílusban és tartalommal beszélt az unióról és szervezeteiről, az Európai Bizottság 4,11 milliárd eurót (mintegy 1652 milliárd forintot) folyósított nyolc kedvezményezett ország, köztük Magyarország energiarendszereinek korszerűsítéséhez, az energetikai ipar, a feldolgozóipar, a közlekedés és a mezőgazdaság üvegházhatásúgáz-kibocsátásának csökkentéséhez, valamint az energiahatékonyság javításához

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szép lesz a karácsony Orbánéknál! Lesz minden a fa alatt! Azután pedig valahol ...isztán bankjában!
Néro2
Akkor dől a lé a Nagy Gáz zsebébe. Már csak azt kell kitalálniuk , hogy kereszteljenek át valamit a hálózatfejlesztés címszóra.
De szerintem már megoldották 2024 már nem lehet betáplálni igy fejleszteni se kell lóvé meg majd eltűnik kézen közön ahogy eddig is mindig az utolsó eurócentig. fitymák eléggé kreatív tolvaj banda.
Meg ugye a jogászok majd elintézik oszt' jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.