Ő ráadásul az agrárkamara alelnöke.

A fideszes polgármester Márki-Zayék földadója ellen tiltakozott, aztán megduplázta azt a saját településén MTI/Czeglédi Zsolt

Duplájára emelték a földadót a fideszes vezetésű Hajdúnánáson – adta hírül a 24.hu. Ez önmagában talán nem is lenne annyira polgárpukkasztó, ám érdemes emlékezni arra, hogy a település polgármestere a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), egyik alelnöke. Ez pedig az a szervezet, amely a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségével (Magosz) közösen tiltakozott, amikor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyen bevezették a földadót. 

A kamara a Magosz és a helyi Fidesz közösen indított tiltakozó kampányt novemberben, miután a Márki-Zay Péter polgármester által vezetett Hódmezővásárhelyen földadót vezettek be.

Azzal érveltek, hogy a „háborús szankciók” és az aszály már így is eléggé sújtja a gazdákat, ráadásul szerintük fennáll a veszélye annak, hogy más, baloldali vezetésű települések követni fogják Hódmezővásárhely példáját. A Fidesz debreceni szervezete a következő szöveggel osztotta meg a vonatkozó petíciót a közösségi oldalán:

A Gyurcsány–Bajnai-korszakban megszoktuk, hogy ott tesz a baloldal a magyar emberek kárára, ahol csak tud, de ezúttal nem hagyhatjuk.

A kormánypárti tiltakozást nem zavarta, hogy az agrárkamara egyik vezetője polgármesterként mindeközben a saját települését a helyi földadó duplájára emelése mellett érvelt.

Hajdúnánáson ugyanis november 24-én, néhány nappal a hódmezővásárhelyi közgyűlési döntés után emelték duplájára a már 2014-ben bevezetett földadót. A hajdúsági eset kapcsán sem a NAK, sem a Magosz, sem a Fidesz nem tiltakozott. A település polgármestere, Szólláth Tibor (Fidesz) a NAK egyik alelnöke és már a helyi földadó bevezetésekor is ő állt a kisváros élén.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@ómió: Analfabeta!!!
"A kormánypárti tiltakozást nem zavarta, hogy az agrárkamara egyik vezetője polgármesterként mindeközben a saját települését a helyi földadó duplájára emelése mellett érvelt.

Hajdúnánáson ugyanis november 24-én, néhány nappal a hódmezővásárhelyi közgyűlési döntés után emelték duplájára a már 2014-ben bevezetett földadót. A hajdúsági eset kapcsán sem a NAK, sem a Magosz, sem a Fidesz nem tiltakozott. A település polgármestere, Szólláth Tibor (Fidesz) a NAK egyik alelnöke és már a helyi földadó bevezetésekor is ő állt a kisváros élén."
ómió
@teuton: Másokat analfabétázó bolsi segg-idióta! Látom, a lényeget tetübolsi módra most se érted! Efftársi tervként efftársilag még cuki volt a tetvesbolsi fajtádnak, most, viszont, "polgármesterileg kivitelezve" már maga az "efftársi abcúg"!
ómió
@Clavigo: Már megint a tükörbéli "élményeiddel" jössz, bolsiék vezérgyagyása!? És azok csak másrahazudva "efftársiak"?
ómió
@csak úgy...: Látom, tényleg ragályos ez a bolsi nyavalyátok! De szerencsére csak magatok, efftársak közt!
Béla333
Én csak azt nem értem, hogy a helybéli ellenzékiek miért nem üvöltenek, ha ilyet tett a helyi maffia vezetője?
Miért nincs ezzel tele a média? A DK árnyék kormány illetékese miért nem tart erről sajtótájékoztatót, a DK tévében hányszor esett erről szó?
Az úgy nem megy, hogy a maffia aljasságai szó nélkül maradnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.