Ő ráadásul az agrárkamara alelnöke.

A fideszes polgármester Márki-Zayék földadója ellen tiltakozott, aztán megduplázta azt a saját településén MTI/Czeglédi Zsolt

Duplájára emelték a földadót a fideszes vezetésű Hajdúnánáson – adta hírül a 24.hu. Ez önmagában talán nem is lenne annyira polgárpukkasztó, ám érdemes emlékezni arra, hogy a település polgármestere a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), egyik alelnöke. Ez pedig az a szervezet, amely a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Országos Szövetségével (Magosz) közösen tiltakozott, amikor az ellenzéki vezetésű Hódmezővásárhelyen bevezették a földadót. 

A kamara a Magosz és a helyi Fidesz közösen indított tiltakozó kampányt novemberben, miután a Márki-Zay Péter polgármester által vezetett Hódmezővásárhelyen földadót vezettek be.

Azzal érveltek, hogy a „háborús szankciók” és az aszály már így is eléggé sújtja a gazdákat, ráadásul szerintük fennáll a veszélye annak, hogy más, baloldali vezetésű települések követni fogják Hódmezővásárhely példáját. A Fidesz debreceni szervezete a következő szöveggel osztotta meg a vonatkozó petíciót a közösségi oldalán:

A Gyurcsány–Bajnai-korszakban megszoktuk, hogy ott tesz a baloldal a magyar emberek kárára, ahol csak tud, de ezúttal nem hagyhatjuk.

A kormánypárti tiltakozást nem zavarta, hogy az agrárkamara egyik vezetője polgármesterként mindeközben a saját települését a helyi földadó duplájára emelése mellett érvelt.

Hajdúnánáson ugyanis november 24-én, néhány nappal a hódmezővásárhelyi közgyűlési döntés után emelték duplájára a már 2014-ben bevezetett földadót. A hajdúsági eset kapcsán sem a NAK, sem a Magosz, sem a Fidesz nem tiltakozott. A település polgármestere, Szólláth Tibor (Fidesz) a NAK egyik alelnöke és már a helyi földadó bevezetésekor is ő állt a kisváros élén.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Előtte csinálja a nagy felháborodást, ordít egy strófát, hergel uszít, aztán szépen ő emeli duplájára az elátkozott földadót a saját településén! Gondolom, ezért szavaztak rá a fidesz hívek!
teuton
@Nessy: A baj az, hogy nem UTANA emel, hanem mar 2014ben megtette, de UTANA meg mindig evekig uszit masok ellen!
nejlontacskó
Nincs ezzel semmi gond.
Csupán a Fidesz értékeit közvetíti.
Be kell sározni a másikat, ha lehet minél jobban, mert ha ő is sáros lesz ( mert az lesz! ), fehérebbnek tűnik majd.
Így kormányoz a Fidesz...
namihami
Na de könyörgöm! Az egyik itt lenne--neki, a másik pedig ott--annak!
Ugye, máris érthető!?!?!?
tothjani
De a Vásárhelyi azért rossz mert Lázárnak rengetek földje van hiszen polgármesterként fillérekért felvásárolta.
És ugye a földet bérbe adóknak kellene fizetni az adót, amit tovább fognak terhelni a bérlőre.
Ez gyakorlatilag ugyanaz mint amikor a fasiszta állatok ársapkát vezetnek be amit a boltok tovább terhelnek a vevőkre.
Lepényleső
Képzelte bárki,hogy őket bármiben le lehet győzni,kivált a nép nyúzása tekintetében,- hiszen ők mindenben az élen?
Ahogy a szélkakas teszi a dolgát a kémény felső végében,- teszik ők ugyanúgy;forognak a széliránynak megfelelően?
Alfa
ez is olyan igazi kamukeresztény kecskebaszó fidesz-ner szektás korrupt becstelen orbánista nemzethy békeszerető külpolitika ..felfogás ...mint a terrorista háborús bűnös putyin és az oroszok támogatása ...mert keresztények ők írthatják az uránokat, de ha az ukránok védekezése...támogatása már nem fér bele az orbáni keresztényfelfogásba...
Ez a mai keresztény korrupt orbáni büszke magyarország itt EURÓPÁBAN
ómió
Ez, bizony, csak akkor lett volna "efftársiasan elismert", ha Maki efftárs csinálhatja! Így, viszont, maga az "efftársi abcúg"!
drrotf
Ez a "pógármester" is bort ivott és vizet prédikált!De csak azért mert ő is "nemzeti és keresztény hitet valók " közül való! Ha nem az lenne akkor magától is megduplázta volna a helyiek föéd adóját, mert kell a pénz az önkormányzatnak!
Clavigo
@ómió: Nem sokat okosodtál az ünnepek alatt..
teuton
@ómió: Analfabeta! Ugyanaz a fitymaszos polgi kritizalta, aki maganal mar 8 evvel elöbb bevezette! Csak az nem merte kinyitni a pofajat, akit tenylegesen erint! Vajon ki a környek legnagyobb földesura Vasarhely környeken, akinek most adot kell fizetni? Analfabetakent kutyaagyal nehez lesz megvalaszolni...
ómió
@teuton: Már csak az analfabéta magadéit nem ismered fel? Szólj az orvosaidnak, "igazítsanak" valamit a donor kutyaagyadon, pláne, ha már csupán Maki efftársadtól vetted volna szívesen a "felemelő efftársi földadót"! Nem úgy, mint ezt a "lealázó nácit"!
ómió
@Clavigo: Mondtam már: a tükörben szerzett benyomásaidat ne másra hazudd, hanem okulj belőlük!
ómió
@csak úgy...: Elkaptad @Clavigo: efftársadtól a tükörbéli benyomások másrahazudásának szindrómáját?
teuton
@ómió: Analfabeta!!!
"A kormánypárti tiltakozást nem zavarta, hogy az agrárkamara egyik vezetője polgármesterként mindeközben a saját települését a helyi földadó duplájára emelése mellett érvelt.

Hajdúnánáson ugyanis november 24-én, néhány nappal a hódmezővásárhelyi közgyűlési döntés után emelték duplájára a már 2014-ben bevezetett földadót. A hajdúsági eset kapcsán sem a NAK, sem a Magosz, sem a Fidesz nem tiltakozott. A település polgármestere, Szólláth Tibor (Fidesz) a NAK egyik alelnöke és már a helyi földadó bevezetésekor is ő állt a kisváros élén."
ómió
@teuton: Másokat analfabétázó bolsi segg-idióta! Látom, a lényeget tetübolsi módra most se érted! Efftársi tervként efftársilag még cuki volt a tetvesbolsi fajtádnak, most, viszont, "polgármesterileg kivitelezve" már maga az "efftársi abcúg"!
ómió
@Clavigo: Már megint a tükörbéli "élményeiddel" jössz, bolsiék vezérgyagyása!? És azok csak másrahazudva "efftársiak"?
ómió
@csak úgy...: Látom, tényleg ragályos ez a bolsi nyavalyátok! De szerencsére csak magatok, efftársak közt!
Béla333
Én csak azt nem értem, hogy a helybéli ellenzékiek miért nem üvöltenek, ha ilyet tett a helyi maffia vezetője?
Miért nincs ezzel tele a média? A DK árnyék kormány illetékese miért nem tart erről sajtótájékoztatót, a DK tévében hányszor esett erről szó?
Az úgy nem megy, hogy a maffia aljasságai szó nélkül maradnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.