2022-ben ismét megtapasztalhattuk, hogy a Magyarországot érintő legsúlyosabb kérdésekben a dollárbaloldal nem a magyarok oldalára állt – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik:  "A dollárbaloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP számára továbbra is Magyarország az első" Fotó: Hollik István, a KDNP képviselője azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 5-én. MTI/Balogh Zoltán

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videóüzenetében közölte:

Márki-Zay Péter, "a dollárbaloldal bukott miniszterelnök-jelöltje kikotyogta, hogy a teljes kampányukat külföldről finanszírozták". Az állami támogatás háromszorosát, hárommilliárd forintot kaptak, ami az elmúlt 30 év legnagyobb külföldi befolyásolási kísérlete

- fűzte hozzá.

Az is világos, hogy a dollárbaloldal ezért a pénzért nem a magyarok érdekeit képviseli, hanem megbízóik utasításait teljesítik

- hangsúlyozta.

Hollik István erre példaként említette az "elhibázott brüsszeli szankciókat", majd jelezte, hogy azok "fordítva sültek el": energiaválságot és szankciós inflációt okoztak. A baloldal ennek ellenére a mai napig kiáll a szankciók mellett és támogatja azokat – mondta.

A kormánypárti politikus szavai szerint a "dollárbaloldal" azt is megpróbálta elérni, hogy Magyarország ne jusson hozzá az őt megillető uniós forrásokhoz. A "dollárbaloldal" támogatott egy olyan európai parlamenti javaslatot, amelyben a baloldali többségű EP arra próbálta meg rávenni az Európai Bizottságot, hogy "politikai zsarolásként" ne fizessék ki e forrásokat – részletezte.

Hollik István emlékeztetett arra is, hogy "Gyurcsányné árnyékminisztere" Molnár Csaba és a momentumos Cseh Katalin "még előterjesztői is voltak ennek a szégyenteljes javaslatnak". Álláspontja szerint míg ők a források visszatartásán dolgoztak, valójában a pedagógus-béremelésekre mondtak nemet.

A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte, "szerencsére politikájuk nem vezetett sikerre", hiszen a magyar kormány és az EB konstruktív tárgyalásokom fontos lépéseket tett annak irányába, hogy ezek a források "megérkezhessenek végre Magyarországra".

A dollárbaloldallal ellentétben a Fidesz-KDNP számára továbbra is Magyarország az első

- hangoztatta, majd úgy fogalmazott: "tudjuk, hogy nehéz év áll előttünk ezért minden erőnkkel Magyarország érdekeiért fogunk harcolni 2023-ban is".

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért szilveszterkor értelmesebb műsorok szoktak lenni! Ez a sokadik szövegismétlés már nagyon unalmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@ómió: "guruló dollárok"?? arról a hét millióról emlékezel meg, amely akkor gurult be -és ki az MKB-ba, amikor orbán kiadta a keresztényt gyilkoló baltást???,
simmering73
A rubeljobboldali fidesz-kdnp-nek pedig továbbra is a lopás és Magyarország kivéreztetése a célja. Igaz, hajasbaba?
telegdilaci
@sgl:Egy frászt első nektek Magyarország,nektek kizárólag saját magatok az első,a Többi az BLA-BLA-BLA! nem mindenki idióta az Országban hogy ezt a aljas hazugságot el is higgye! Ha fontos lett volna az Ország akkor a soha nem látott EURÓ-ezer milliárdok amit a kormányzásotok,13-éve alatt bejöttek az Országba akkor az Ország fejlesztésére költöttétek volna amire az Ország kapta,nem Stadionokat,Sportlétesítményeket építettetek volna és még bőven jutottak milliárdok a határon túliaknak is,közben a Számolatlanul felépített Stadionok veszteségesek,nem termelnek nyereséget,a veszteségeket,szintén közpénzből Magyar adóforintokból kell mindannyiunknak kifizetni,ezért tart itt az Ország ahol most tartunk,szomszédos Országok messze megelőztek bennünket mindenben,talán erről kellene fröcsögned valamit,ha már dollár baloldaloztok ti meg rubel jobboldl vagytok,Putyinnak a Pincsi kutyái úgy táncoltok ahogy Putyin fújja,ENNYI!!!
telegdilaci
Egyébként már a háború és a szankciók bevezetése előtt is magas volt az Infláció Magyarországon,nem mellesleg az összes szankciót megszavaztátok itthon meg lehazudtátok a Napot az égről hogy nem szavaztátok meg,hiteltelenek és hazugok vagytok! ezt a sok hazugságot amit próbáltok lenyomni a befolyásolható Emberek torkán csak az agymosott irányitható birkák hiszik el akik a Kossuth rádióból,az MTV-ből TV-2 ből,HÍR-TV ből tájékozódik!
ómió
@kereső: A 3 mlliárd Ft-ot érő "guruló dollárotokról" van szó, (Maki efftársadék "önbevallása"), amiért, ha győztetek volna, Magyarország mellett talán még a saját anyátokat is eladtátok volna!
Aki Én
Én inkább azt látom probkénábak, hogy Magyarországon kommunikációs igazgató lehet valaki ezzel a stílussal, ennyi ésszel, hazudozással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.