A szervezet, amelynek a CBA és a Príma is tagja, eredménytelennek tartja a hatósági árakat, ezért a mielőbbi megszüntetésüket kéri. A szövetség szerint „nem tartható már április 30-ig sem ez a nyomás, ez a veszteség”, ezért mielőbb tárgyalásokat kezdeményeznek a döntéshozókkal. Érvük az is, hogy „nem ért célt maga az intézkedés, nem mérsékelte az inflációt az élelmiszerek tekintetében”, ezért kérik „a lehető legrövidebb időn” belüli megszüntetését. Ami tény: arra egyáltalán nincs bizonyíték, hogy az árstopok összességében fékeznék a rekordszinten álló élelmiszerinflációt, sőt, éppen ennek az ellenkezője látszik kirajzolódni. Az MNKSZ a honlapja szerint „a hazai kiskereskedelmi tevékenységet folytató kis és középvállalkozások” érdekeinek képviseletére létrehozott szervezet. Az élelmiszer-kereskedők közül a szervezet tagja a CBA, a Manna, a Roni, a Príma és a Reál hálózat is.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az árstopp már bizonyította, hogy az inflációt és a szegénységet növeli!!! Az üzemanyagokról gyorsan levették a sapkát, mert már félő volt, hogy az autósok fellázadnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.