180 kilométert tesznek meg Miskolctól Budapestig. Hétfő reggel elindult a miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól a tudásmenetnek nevezett demonstráció, amit Noár, Pedagógusok Szakszervezete PSZ és a Tanítanék Mozgalom szervezett. A tervek szerint a résztvevők hat nap alatt, 180 kilométert megtéve a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumig vonulnak. Ősszel ugyanis ebben az intézményben történtek az első tanárkirúgások. Közben délutánonként beszélgetéseket, fórumokat is szerveznek. A szervezők egy menetrendet is közzétettek!!!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Remélhetőleg sokan csatlakoznak az út során!!! Sok-sok Sikert és egy Boldogabb Évet Kívánok!!!
A teljes program:
444.hu/2023/01/02/hatnapos-menetet-szerveztek-a-tanarkirugasok-ellen-tiltakozok
Németh István
Hát ami azt illeti elég hosszú ideig gyalogolnak a büdös kurva anyjukba! biztos szégyelli az is őket oszt jó messzire ment! Ja és képzelem szétrohadva hataolnak bé! @Jozefina: @Clavigo: barom tripperagyúak ti mán elrohadtatok, gyalogolni sem tudtok >> folytok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.