Az RTL nézői nekik ítélték az Év embere-díjat.

Eldőlt! A tüntető diákok, tanárok lettek az Év emberei

Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom alapítója sajtótájékoztatót tart a Margit híd budai hídfőjénél 2022. október 27-én. A sajtótájékoztatót azt megelőzően tartották, hogy Budapesten élőláncot alakítottak diákok, szülők, pedagógusok és támogatóik az Egységes Diákfront kezdeményezésére. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Lezárult a szavazás, és január 3-ára kiderült, hogy az RTL nézőinek döntése alapján a tavalyi tüntetéseket szervező diákok és tanárok lettek az Év embere-díj győztesei.

A szavazáson második lett Marco Rossi, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. Róla azt írták, vele tavaly várakozáson felül teljesített a csapat.

Harmadik pedig a Carson Coma zenekar lett.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Minimum ennyit megérdemelnek!!! Sok sikert és kitartást 2023-ban is!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Maccska: Tudom, hogy analfabeta vagy, da azt is bebizonyitottad ismet, hogy fingod sincs a matekhoz! Szoval a valasztok hany szazaleka a többseg??? NALUNK demokraciakban 50% +1. Illibeknel mennyi???
teuton
@KisTehen: Tanulj meg olvasni analfabeta Nagy Barom! A Time nem csak pozitiv tettekert adja a cimet, 1938ban Hitler pont NEGATIVAN lett az ev embere!!!
Csizmás Kond
...ez olyasmi mint az év fája...vagy az év gyökere...?
Egy tanát attól tanár ha tanít és attól elismert ha a keze alól minél több értelmes képzett diák kerül ki...na nem az utcára ...vazze...
Nessy
@Csizmás Kond: De ha egyen tankönyvből a NAT betartásával taníthat, annak az "eredményét" romló PISA felmérések igazolják! A legvadabb 50-s években se volt ennyi ostoba rendelet, előírás,stb. Akkor is egyen tankönyv volt, de a tanár szabadon oktathatott, figyelembe véve az osztály tudás szintjét! Jó, a "vörös farkot" betartottuk.
Csizmás Kond
@Nessy: ...tudni kell, hogy minél több félkegyelmű, őrült, idegbeteg, és azt sem tudja mitakar-alak szaladgál az utcákon annál több rendelet meg kiigazás stb kell mert ma fő a hülye...övék az isten országa...de valahogy a normálisok is meg kell éljenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.