Az enyhe ősz és tél, a fogyasztáskorlátozás, és az LNG-felvásárlás is hozzátett ahhoz, hogy egyre több a gáz az európai tározókban. Magyarország kivétel ezalól, itthon továbbra is csökken a töltöttség. Sorozatban öt napig bővültek az európai gáztartalékok január 2-ig, a tárolók töltöttsége 83,5 százalékra nőtt – írja a G7. Rendkívül szokatlan, hogy a téli hónapok fogyasztása kisebb, mint a termelés és az import, a folyamatba azonban beleszólhatott az Európa-szerte szokatlanul meleg időjárás. Ráadásul több tagállamban a korlátozások miatt az állami intézmények is kevesebbet fogyasztanak. Eközben a magyar gáztározók töltöttsége a szokatlanul enyhe időjárás ellenére is csökkent az elmúlt napokban. Nemrég a Forbes.hu is beszámolt arról, hogy a magyar kormány rekordáron vásárol földgázt: ezer köbméterért 2493 eurót (közel egymillió forintot) fizet az oroszoknak.

Forrás: forbes.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Pedig mit össze kínlódott a sok hülye maffiózó, hogy az ellenkezőjét bizonyítsa be.
Mondjuk a hülyemagyar maffiahívők most is benyelték a kakaduék hazugságait...
nezelodo
Nocsak, ennyibe kerül az ötödárú gáz, amit Orbán és a samesza melldöngetve világgá kürtölt?! És még most is hisznek neki a hívei, pedig már régen a fejükhöz kellene, hogy kapjanak az átverésük miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.