Érkezik a Tudásmenet, komoly megmozdulásra készülhetnek a fővárosi lakosok.

"Január 7-én, szombaton 16:30-ra tüntetést hirdetünk meg, hogy megünnepeljük a Tudásmenet Budapestre érkezését, és hogy megmutassuk: 2022 csak a kezdete volt az oktatási mozgalomnak!”

– olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Tüntetést szerveznek a tanárok Budapestre

Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom egyik alapítója beszédet mond az ADOM Diákmozgalom és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) által a pedagógusokért meghirdetett szolidaritási tüntetésen a Műegyetem rakparton 2022. október 23-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

16:00-tól lehet érkezni a Munkácsy Mihály utca és a Podmaniczky utca kereszteződéséhez, a Kölcsey Ferenc Gimnázium elé, ahol a menet megérkezése után elkezdődik a rendezvény. Előreláthatólag 17:30-ig maradunk majd

- írták a szervezők.

Mint az köztudott, hétfő reggel indult a hatnapos „Tudásmenet az oktatásért!” című esemény. A több napos demonstrációt a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom hirdette meg az elmúlt év végén.

A többnapos vándorlás közben a tüntetők oktatási fórumokat is tartanak, ezzel hívják fel a figyelmet az oktatás különböző problémáira.

Forrás: 168.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha a tanároknak az a szándékuk, hogy hétfőn kezdődik az iskola, akkor felesleges volt a hosszú séta és felesleges a szombati tünti is.
Ha azonban hétfőn legalább a fél országban nem kezdődik el az oktatás, Sanya bá' egy órán belül kapitulál és az ügy el van döntve.
Ez a kleptokrata-nemzeti-szégyenkeresztény kormány a sétából és a tüntikéből nem ért. Egyenként is és kollektívan is hülyébbek mint egy ötödikes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: de csak a "beamtereknek" ,aki kurva jól megvannak fizetve! havi 4 ezer euró a minimum fizetésük a kezdöknek.
Németh István
De azt nem tudják, hogy a városkapuknál sorfalat állók seggét kinyalva juthatnak tovább, miközben a biztonsági szolgálat emberei frissítő huggyozással segítik a kellemes felüdülésüket!
A tünti felvételre kerül, akik jelen voltak, tehát azonosítva lesznek és azok egyből szállíttatnak Recskre egy kis megtisztulásra! Az amolyan barmok mint a >>@csak úgy...: @Maccska: @Pegero: @verőce21: @justhpeter: stb. elsőként kapnak a tisztító lósperma zuhanyból!
Jozefina
Ne is hagyják abba, amíg nem érik el a céljaikat!!! De sokkal több civil támogatásra lenne szükségük!! Észre kellene venni, hogy egy nemzet jövöjéért küzdenek!!! Hajrá pedagógusok, diákok, szülök szimpatizánsok!!! Ébresztő a többieknek!!!
csak úgy....
@Németh István: pisti,te egy gyogyós elmebeteg!
ómió
És a "tüncizésen", bolsi zavarkeltésen túl mit tud ez a Tudásmenet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.