Ahogy arról korábban beszámoltunk, a DK árnyékkormányában árnyék-külügyminiszteri pozícióval is bíró Rónai mai sajtótájékoztatóján azt mondta, a napokban tapasztalta meg először – de nem utoljára – Magyarország, hogy „az Orbán-kormány elmúlt 13 éves lopásai miatt tavaly felfüggesztett európai uniós pénzek hiánya milyen károkat okoz”. 

Keményen visszavágott a Fidesz a DK-nak
Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök évzáró nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2022. december 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsány pártja inkább a dollárbaloldalról beszéljen végre

- reagált a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselőjének szerdai nyilatkozatára.

Rónai Sándor online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a DK hűtlen kezelés gyanújával büntetőfeljelentést tesz, mert

immár egyértelműen bizonyítható, hogy kizárólag Orbán Viktor kormánya miatt nem jut hozzá Magyarország az európai uniós pénzekhez.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott:

eddig is csak a korrupt magyar és brüsszeli baloldal akadályozta, hogy Magyarország megkapja a hazánknak járó uniós forrásokat.

Hozzátették:

A baloldal Brüsszelben és itthon is úszik a korrupcióban, úgyhogy Gyurcsány pártja inkább a dollárbaloldalról beszéljen végre és arról, hogy miért gurultak a DK-s cégekhez is a dollárok

- írta a Fidesz.

Forrás: MTI

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@KisTehen: ma, 17:31 ☻ Ezt azért kérdezd meg a többi (26) tagállamtól, hogy miért is vannak befagyasztva az EU források! Sőt újabban az Erasmus programból, a fidesznek csak a pénz iránti orgazmusa maradt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@Ftomi: Te ezt a libbant marhaságot el is hiszed?! Esetleg a kivándorlásban megelőzött!
Gyurka80
@Nessy: Igen volt olyan.De a pofátlan BKV-s nyanyának a 100 millás végkielégítésére kivetett 98%-os különadót a vörös bíróság elkaszálta!
Ftomi
@Gyurka80: @Gyurka80: A tények azok makacs dolgok ám!
Ki kell menni és a terepen dolgozni és utána firkálni!
Ftomi
@Gyurka80: Látom csak a propaganda duma megy, hogy meggyőződj a valóságról és testközelből érezd a történéseket az nem egy!
Hajrá Gyurka80!
Gyurka80
@Ftomi: Eszem ágába nincs romániába menni, menj te és maradj is ott! Engem az zavar, hogy böszmeferi idejében a szlotákok leelőztek minket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.