Több százezer tekercs kormányellenes WC-papírt gyártott a tavalyi országgyűlési választásra készülő Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt vezette egyesült ellenzék a kampányban. A készletet a Kétfarkú Kutya Pártnak maga a tulajdonos, egy meg nem nevezett magánszemély ajánlotta fel – írja a 444.hu.

Itt a vége: Szétosztásra került a több százezer kormányellenes WC-papír
Fotó: Facebook

Hogy mitől ellenzéki egy WC-papír? Orbán-idézetek voltak rajta. Igényelni a kitorolheted.hu oldalon lehetett, csakhogy - áll a Kétfarkú Kutya Párt közleményében – ott azt írják: elfogyott.

Valójában nem fogyott el, a bődületes mennyiség raktárakban volt bespájzolva. A párt szerint csak a tárolásuk 35 millió forint lehetett.

A párt szerint "a többek közt Orbán-idézetekkel feliratozott papír valószínűleg eleve csak a kampány végére készült el. Így akkor is nehéz lett volna ilyen mennyiséget az utcán standolva kiszórni, ha szándéka lett volna rá a pártoknak".

A készletből 90 ezer tekercset óvodák, bölcsődék, tanodák, egyházak, iskolák kaptak, és „titokban két rendőrőrs”. Azt írják, volt olyan kórház, ahová be kellett csempészniük az Orbán-ellenes WC-papírokat.

A maradék kordokumentum WC-papírt szétosztották.

Mára a kormányellenes budipapír tényleg elfogyott, és a legjobb helyekre került. A Kutyapárt kijavította az értelmetlen ellenzéki pénzégetés útján elkövetett hibát

- zárták közleményüket.

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Vegyétek úgy hogy ez a baloldal ajándéka és jő érzéssel törölheted vele ki a segged!!!
Gondolj azt amit akarsz!!!???
csak ennyi
barátilagl
J.L.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@KisTehen: Neked is ezzel törölték a seggedet, marhám?
Pálinkás Pál
@KisTehen: MZP régi fideszes...ti emberetek...
Pálinkás Pál
@KisTehen: Neve 2013-ban vált országosan ismertté, amikor fideszes képviselőként nyilvánosságra hozta a nemzeti dohányboltok kiosztása során feltárt visszaéléseket. ...nos azt hiszem,itt már utálta a zsírdisznót...
Lepényleső
Valóban,ha alkalmas a fekália törlésére,- akkor vélhetően kompatibilis arra is amiért ki lett tervelve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.