Brutálisan végzett vele.

Megszólalt egy szemtanú az éjjeli rendőrgyilkosságről – Kétszer szúrták szíven a 29 éves főtörzsőrmestertMTI/Mátyus Tamás

Ahogyan mi is megírtuk, 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni. A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. ​

A blikk.hu most egy szemtanú beszámoltjára hivatkozva azt írja:

szerint kétszer szúrták szíven Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert, aki belehalt a sérüléseibe.

Ahogyan beszámoltunk róla, a fiatal rendőr egy hónap múlva töltötte volna be a 30. életévét, a barátnője gyászolja. A másik két rendőr, akikre szintén késsel rontott rá a támadó Újbudán, a végtagjain – egyikük a bordatájékon is – sérült meg.

A lapnak egy szemtanú beszámolt a szörnyű események utáni hajszáról.

Arra ébredtem fel, hogy szörnyű zaj van az utcán. Azt gondoltam, megint valami banda. Kinéztem, és akkor már láttam a két rendőrt, ahogy üldöznek valakit. Az üldözött nem akart megállni, ekkor a rendőr fölszólította, majd leadott egy figyelmeztető lövést

– mondta a lapnak. Elmondása szerint a rendőrök „könyörögtek neki, hogy álljon már meg, de nem akart. A rendőr a lábára célzott, elesett, de még ekkor sem akart megállni”.

Erzsébet elmondta, hogy nem ismerte fel a támadót, de lehet, hogy csak azért, mert túl messziről látta. Abban azonban biztos volt, hogy a késelő drogos volt, avagy alkohol befolyása alatt állt.

Forrás: blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakukkmadár
Bakker, meg sem merem kérdezni, hogy a többi rendőr eközben mit csinált? Egyáltalán hogyan szúrhatott meg 3 fegyverest egy késes őrült? Ha kétszer szúrt, akkor Pintérnek most kétszer kell lemondania az önvédelemre, támadók leszerelésére képtelen rendőrei miatt. A rendőrök érdekében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Lehet,hogy felismerték valamelyik fideSSes geci fiát benne,azért "könyörögtek",hogy álljon meg?
justhpeter
@Maccska: Súlyosan tévedsz !!! Nincs olyan jogvédő, aki ezt védelmezné.
Emmersson71
@Maccska: Picit eltúlzod! Floyd már meg volt bilincselve és úgy térdelt a nyakán 9 percig a rendőr.
Nem kéne ezt a szomorú esetet is ócska propagandára felhasználnod!

www.youtube.com/watch?v=lirHz93qJ50
Emmersson71
@KisTehen: Nem túlzás a 15-20 rendőrautó?
Emmersson71
@KisTehen: Szerinted ki szólt be erősítésért? Szerintem az egyik rendőr. Ő pedig nyilván közölte, hány támadóval állnak szemben! Ez a 20 járőrkocsi már csak szánalmas pótcselekvés volt, felesleges demonstráció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.