A késes támadóra a rendőrök rálőttek, majd elfogták.

Halálra késeltek egy rendőrt a XI. kerületben

Fotó: pixabay.com

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 12-én 22 óra 11 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XI. kerületében, egy Lecke utcai társasházban egy ott lakó férfi az egyik szomszéd lakás ajtaját beszakította, és a lakásba be akar jutni – írják a rendőrség honlapján.

A megerősített létszámban kiérkező rendőrök a férfit intézkedés alá vonták, majd a férfi az egyenruhásokra támadt. A támadó egy késsel három rendőrt megszúrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták.

A helyszínre érkező Országos Mentőszolgálat munkatársai a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót kórházba vitték.

Az egyik rendőr, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. ​

Forrás: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jobb helyeken az ilyet szitává lövik.
R.I.P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
archive
Már akkor le kellett volna lőni, amikor elővette a kését és fenyegetőzött .. nem megvárni, hogy három embert is megszúrjon. Remélem a rendőrök tanulnak ebből, és nem várják meg, amíg valamelyik társuk annyira megsérül, hogy meghal. Erre kellene kiképezni Őket!!!
fergeteg
Drog lehetett ott,ital?
A család viszont egyedül maradt...
dr. prédikátor
ROSSZUL CÉLZOTT A RENDŐR , AGYON KELLETT VOLNA LŐNI A SZEMETET!!! RÉSZVÉTEM A CSALÁDNAK!!!
vacsi
@dr. prédikátor: sajnos, valószínűleg a rendőrt így is meghurcolják...
rokker33
Hogy lehet egy késsel 3 rendőrt leszúrni miközben nekik gáz/paprika spray sokkoló,gumibot,bilincs és éles lőszerrel töltött fegyverük van? Kicsit alábecsülték az elkövetőt ami nagy hiba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.