Megújuló energiás sportparkra írt ki pályázatot az MTK, egy 4900 fős sportcsarnok is része a terveknek. A telken napelem lesz mindenfelé, párban egy termálvizes rendszerrel. Két hét van pályázni. Az Aréna plaza melletti, Kerepesi úti létesítmény pályázata a Magyarépítők.hu-n is megjelent, február 2-ig várják a tervezési és kivitelezési pályaműveket. A csaknem 100 ezer négyzetméteres telken a bontás és a kármentesítés már lezajlott, a beépített terület 21 260 négyzetméter lesz, ezen helyezkedik el majd egy 4900 fős "multis" sportcsarnok, 17 556 négyzetméteres alapterülettel.

Forrás: infostart.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Már megint???
Hát még mindig nem elég? Még mindig van pénz lopásra? Hogy az ég szakadna már rájuk. Ehhez sem kell megvárni az uniós pénzt, kizárólag csak a tanárok béremelésére? Mocskos szarházi gazemberek.
telegdilaci
@Macskaszem: Hihetetlen hogy ilyen baromságokra még ilyen helyzetben is van pénz már csak egy új Stadionra van szükségünk a boldogságunkhoz,ettől most olcsóbb lesz az élelmiszer? erre miért nem kell megvárni az Eu-pénzét mint a pedagógusok béremeléséhez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.