A mi kis falunk című igénytelen, magyar gyalázó és vallásos érzületet is sértő, RTL Klub tévécsatornán bemutatásra kerülő szappanopera közterületi filmforgatására,amely aránytalan és szükségtelen mértékben korlátozza az érintett közterülettel érintett ingatlanok használatát és aránytalan terheket okoz a tulajdonosok számára. a kereszténységet, a magyarság értékeit és a vidéki embereket sokszor gyalázó, primitív módon ábrázolja. Mindezt úgy, hogy közben próbál vicces lenni a gyártó cég profitéhsége összekapcsolódott a magyar- és keresztényellenességgel, s mindennek egy olyan ikonikus pilisi települést választottak helyszínéül, ahol egy pálos kolostorrom is található.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"...a vidéki embereket sokszor gyalázó, primitív módon ábrázolja. - Ezután jöhet az Örökösök című sorozat is, ahol a fővárosból a faluba látogató nagyvárosi emberek hamar felveszik, sőt túlszárnyalják a helyieknél bemutatott bunkóságot, primitív gondolkodást.
Aki Én
Jól értem, ennyire a bögyükben van az RTL?
Valóban gyenge és primitív a sorozat, de ezzel ennyit foglalkozni, ennyire félrevinni, belemagyarázni, hogy ez magyarellenes... Hú, ez qrva beteg.
Pont ilyen alapon lehetne a TV2-s sorozatokba is belekötni.
Ez mekkora baromság.
Nyírfa
Szerintem ez a sorozat az egyik legjobb kis magyar abszurd, amely a gyarlóságainkról valaha is készült.
A kereszténységet pedig végre békén kellene hagyni, különösen azoknak, akiknek semmi közük hozzá.
Alfa
a rtl sorozata pontosan a magyar állapotokat másolja...és mutatja be...parodizálja, és ez fáj a keresztény-fasiszta bandáknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.