Az orosz olaj útjának a nyomába eredtünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
"például Malajzia kétszer annyi nyersolajat exportál Kínába, mint amennyit meg tud termelni. A szállítások hátterében feltehetően az orosz kőolaj tovább értékesítése áll"
KisTehen
"Oroszország nyersolajának nagy része "szürke" hálózatokon keresztül fut, amelyek nem ismerik el az árplafont, de ettől még nem illegálisak, mert nem nyugati logisztikát használnak, és olyan országokba szállítanak, amelyek nem csatlakoztak szankciókhoz."
nemkati
Amikor az únió bevezette a szankciókat, akkor elsődleges célja az volt, hogy kifejezze, az európai országok nem kereskednek egy agresszor háborús bűnös országgal. Nyilvánvaló volt, hogy a tagországoknak más forrást kellett keresni, és ez meg is történt. Azokat az országokat pedig, akik beléptek az orosz piacra, nem érdekli hogy kivel üzletelnek, a háború messze van tőlük (egyelőre). Vagyis nem történt más, mint a piac átrendeződött, de az úniós tagországok kifejezték a véleményüket Oroszországról.

Úgyhogy nincs itt semmi látnivaló, lehet továbblépni.
KisTehen
@nemkati: rosszul emlékszel ... az volt az agymosás, hogy jobban fájjon az oroszoknak
KisTehen
@nemkati: de csak nem akart fájni ... így jutottunk el a 10. csomagig ... közben meghalt 100 000 ukrán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok