Nemzetközi összesítésben is rendkívül magas a magyar reál-élelmiszerinfláció, a Világbank adatai szerint ebben a nem túl előkelő negyedik helyet foglaljuk el, és csak három afrikai ország előz meg minket – Zimbabwe, Libanon és Ruanda. A Világbank január közepén publikált egy tanulmányt, ahol azt vizsgálta, hogyan viszonyul egymáshoz az élelmiszer-infláció és a normál, vagyis átlagos infláció. A […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Mi kimaradunk a háborúból ezért nálunk háborús infláció van szép nagy kétjegyü számmal,akik meg nem maradnak ki sőt fegyvereket is szállítanak.ki azoknál az országoknál egyjegyü az infláció.
A fene sem érti ezt.Lehet ti basztátok el viktor?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
Zimbabwe, Libanon és Ruanda! ezt faxán elintézte nektek 0rbán a nagy zulu...
kulabombaafityiszre
Mi kimaradunk a háborúból ezért nálunk háborús infláció van szép nagy kétjegyü számmal,akik meg nem maradnak ki sőt fegyvereket is szállítanak.ki azoknál az országoknál egyjegyü az infláció.
A fene sem érti ezt.Lehet ti basztátok el viktor?
Peller Anikó
@NagyMarha: Ezt a pofátlanságot, vett egy lakást?

A vicctorod aki a rábízott hatalommal visszaélve lassan az ezredik ingatlant 'vásárolja' az nem bassza a csőröd?
Kapanyél
Mégis mit is kellene várni egy Soros által irányított banktól! :))))
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:37
Pontosabban egy 30 négyzetméteres lakást bécs külvárosában.
További jó rugózást ezen a témán.Betart nyugdíjas korodik,bár elég koravén van,olyan nyolcvanéves szenilis hülye.
Nessy
@Kapanyél: Gyurcsány nem működik közre? :-))))
Kapanyél
@Nessy: Ő és Brüsszel csak tanácsadója a Sorosnak az árnyékból!
drrotf
Orbán azt mondta, meg Szíjgyártó is hogy bennünket magyarokat nem sújthat az orosz -ukrán háború, nem viselhetjük ennek a háborúnak a terheit.Most a kimutatásból kiderül, hogy a hozzánk közeli államokat tényleg nem sújtja annyira ez a háború mint minket.Feltették már a kérdést maguknak a magyarok, hogy vajon miért van ez így?A háború hatása , a szankciók a körülöttünk levő államokat is ugyan úgy sújtják , de még sincs náluk akkora infláció.Ennek csak egy oka lehet , mégpedig az a gazdaságpolitika amelyet Orbán kényszerített a magyar államra, ugyanis már több mint egy éve rendeleti kormányzás van az országban. Orbán törvényeket írhat felül rendeleteivel, és amikor bevezették ezt a kormányzást akkor az Országgyűlésben kijelentette ,hogy ezt követően mindenért ő a felelős!Most meg mit látunk nap mint nap?Másra akarja tolni a felelősséget, más a hibás azért hogy az ország Európa szegény templomegere lett !Amikor a rossz döntéseket FIDESZ képviselői megszavazták akkor azt mondták hogy 133 b á t o r képviselő szavazta azt meg, de most nincs egyetlen bátor ember sem a fideszes képviselők között aki azt mondaná , hogy "Főnök ! Ezt elszúrtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.