Nemzetközi összesítésben is rendkívül magas a magyar reál-élelmiszerinfláció, a Világbank adatai szerint ebben a nem túl előkelő negyedik helyet foglaljuk el, és csak három afrikai ország előz meg minket – Zimbabwe, Libanon és Ruanda. A Világbank január közepén publikált egy tanulmányt, ahol azt vizsgálta, hogyan viszonyul egymáshoz az élelmiszer-infláció és a normál, vagyis átlagos infláció. A […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Mi kimaradunk a háborúból ezért nálunk háborús infláció van szép nagy kétjegyü számmal,akik meg nem maradnak ki sőt fegyvereket is szállítanak.ki azoknál az országoknál egyjegyü az infláció.
A fene sem érti ezt.Lehet ti basztátok el viktor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kapanyél
Mégis mit is kellene várni egy Soros által irányított banktól! :))))
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 17:37
Pontosabban egy 30 négyzetméteres lakást bécs külvárosában.
További jó rugózást ezen a témán.Betart nyugdíjas korodik,bár elég koravén van,olyan nyolcvanéves szenilis hülye.
Nessy
@Kapanyél: Gyurcsány nem működik közre? :-))))
Kapanyél
@Nessy: Ő és Brüsszel csak tanácsadója a Sorosnak az árnyékból!
drrotf
Orbán azt mondta, meg Szíjgyártó is hogy bennünket magyarokat nem sújthat az orosz -ukrán háború, nem viselhetjük ennek a háborúnak a terheit.Most a kimutatásból kiderül, hogy a hozzánk közeli államokat tényleg nem sújtja annyira ez a háború mint minket.Feltették már a kérdést maguknak a magyarok, hogy vajon miért van ez így?A háború hatása , a szankciók a körülöttünk levő államokat is ugyan úgy sújtják , de még sincs náluk akkora infláció.Ennek csak egy oka lehet , mégpedig az a gazdaságpolitika amelyet Orbán kényszerített a magyar államra, ugyanis már több mint egy éve rendeleti kormányzás van az országban. Orbán törvényeket írhat felül rendeleteivel, és amikor bevezették ezt a kormányzást akkor az Országgyűlésben kijelentette ,hogy ezt követően mindenért ő a felelős!Most meg mit látunk nap mint nap?Másra akarja tolni a felelősséget, más a hibás azért hogy az ország Európa szegény templomegere lett !Amikor a rossz döntéseket FIDESZ képviselői megszavazták akkor azt mondták hogy 133 b á t o r képviselő szavazta azt meg, de most nincs egyetlen bátor ember sem a fideszes képviselők között aki azt mondaná , hogy "Főnök ! Ezt elszúrtad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.