„A közép-ázsiai országokkal való kapcsolat Magyarország számára kiemelten fontos, van potenciál Magyarország és Kirgizisztán gazdasági kapcsolataiban” – ezt Novák Katalin köztársasági elnök mondta Szadir Zsaparov kirgiz köztársasági elnökkel tartott hétfői sajtótájékoztatóján a Sándor-palotában. Novák az MTI beszámolója szerint azt mondta, olyan stratégiai megállapodást írtak alá, „amely abban is közös elköteleződésünket fejezi ki, hogy szeretnénk fellépni […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Éljen a megbonthatatlan Orbanisztán-Kirgizisztán barátság.
nemkati
"Hitler 1933-as hatalomra kerülése és Horthy 1944-es bukása között eltelt 11 évben a két politikus összesen 6 alkalommal találkozott hivatalosan egymással, és minden alkalommal Németország volt a vendéglátó – a második és leghosszabb, 10 napos látogatásra 1938. augusztus 21. és 30. között került sor, amikor a magyar kormányzót hatalmas pompával, királyi előkelőségeket megillető szívélyességgel fogadták a Harmadik Birodalomban."
simmering73
"Igazi csemegére bukkantunk az MTI tudósításai között a kirgiz elnök látogatásáról szóló hírben. Figyelmünket az a bravúros megfogalmazás keltette fel, hogy Kirgizisztán a 100. helyen áll a magyar külkereskedelemben, mire Novák Katalin azt mondta: “még van potenciál a gazdasági kapcsolatokban”. Befejezve a röhögést, hiába nyomoztunk részletek után, milyen területen van ez a potenciál, miután Kirgizisztán fő gazdasági terméke a gyapot és a gyapjú, ennek megfelelően a fő gazdasági tevékenység a nomád pásztorkodás (legújabban illegális kábítószertermesztés)."
nepszava.us/az-mti-szerint-novak-katalin-tajekoztatja-majd-joe-bident-az-ukrajnai-haborurol/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.