Egy egyedi kormánydöntéssel.

Nahát: 6 és fél milliárd forint állami támogatást kapott Tiborcz István cége

MTI Fotó: Burger Barna

Összesen 131,6 milliárd forint támogatást osztott szét egyedi kormánydöntésekkel (EKD) a külgazdasági minisztérium különféle nagyvállalatok (főleg multik) beruházásaira. 

A 2022-es kedvezményezettek közül említésre érdemes a Waberer’s, amely 6 milliárd forintot kapott egy 18 milliárd forintos összértékű logisztikai központra és 390 milliót egy szolgáltató központra.

Az rtl.hu cikke szerint a támogatási szerződéseket pár nappal az után írták alá, hogy kiderült: a miniszterelnök veje, Tiborcz István beszáll a vállalatba.

Ezért mindössze 213 darab munkahelyet kell leszállítania a cégnek.

Forrás: rtl.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Csak!!!
Mi tört,ént???Csak nem kitört a ceruza hegye:???
Ennyi pénzt a helyében L sem fogadnék,mert +alázó!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
A fßba, mikor lesz ennek már vége!? 2026-ig ez az ország egy csupasz csiga valagára fog hasonlítani.
Eladott Ország
Hol vagyunk már a "ne mi nyerjük a legtöbbet" mondattól. A hűséges, az "őt" imádó dolgozó nép fölöslegessé teszi az ilyen álszent mondatokat is. Az meg már csak újjgyakorlat, hogy az "ő" médiájukban ez meg se jelenjen. Ilyen, mikor egy egész ország megfeszítve dolgozik azért, hogy a miniszterelnök úr cégei sikeresek legyenek. És még kérdezik, hogy milyen korrupció meg milyen átláthatatlan támogatási rendszerek miatt zárják el a pénzcsapokat Ki érti ezt. És a fideszesek szerint ez így rendben is van. Nyugodtan hordják tovább az iskolába a krétát, és a kórházba az eü. papírt. "Biztos fatális véletlen, de a támogatási szerződéseket pár nappal az után írták alá, hogy kiderült: a miniszterelnök veje, Tiborcz István beszáll a vállalatba." Jogállam. Azt a hírt várom, hogy egyedi kormánydöntés után megdőlt a kormány.
Havanagi
Hogy tud Orbán bárkinek is a szemébe nézni.Az általa kitalált többszörös veszélyhelyzetet saját célokra használja fel,lopja a közpénzt folyamatosan .miközben adja az ártatlant,akit a világban már mindenki üldöz.Geci!
VASTAGBŐR
"egyedi kormánydöntésekkel"
Ez a két szó meg eleve érdekes már alapjáraton ...
ilyen érdekes volt különben a 6 milliárd euró ( 2500 milliárd forint ) .. közel 370 oldalas díszokirata

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.